“Flyktingar” lämnades utanför vicepresidentens Kamala Harris hem

INVANDRING. Tre busslaster med flyktingar” lämnades utanför USA:s vice presidents Kamala Harris hem i Washington D.C. på julaftonskvällen, uppger New York Post. Bussarna ska ha kommit från Texas och släppte av migranter utanför den amerikanska flottans observatorium där Harris bor, sent på lördagskvällen.

Vicepresident Kamala Harris

Personer i området har vittnat om hur migranterna bar tunna kläder i den isande kylan. En lokal kyrka ska ha gett migranterna filtar. Det är fortfarande oklart från vilket land flyktingarna kommer.

Texas har bussat över 13000 “flyktingar”. Texas guvernör, Greg Abbott, har tidigare bussat “flyktingar” från Texas till vice presidentens hem. Tidigare i december har ett dussintal “flyktingar” – som uppgett att de kommer från Nicaragua – filmats när de inlindade i filtar klivit ur en buss utanför Harris hem.

Greg Abott har sagt att man skickat mer än 8.400 “flyktingar” till Washington D.C sedan april i år. Ytterligare 5.000 män, kvinnor och barn har skickats till New York City och Chicago – som en protest mot vad man upplever som en misslyckad migrationspolitik från Joe Bidens håll.

-Pettersson gillar tanken. Tänk om någon kört hem några busslaster “ensamkommande barn” till Stefan Löfven när han sa att mitt Europa bygger inga murar…

…eller ett gäng EU-migranter hem till Aftonbladets Anders Lindberg.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on ““Flyktingar” lämnades utanför vicepresidentens Kamala Harris hem

 1. Som de gamla romarna sade, “Nomen est omen”. På finska betyder Kamala förskräcklig, avskyvärd osv

 2. Underbart! Skrattar så magen dallrar.
  Kan någon inte lämna av en busslast afghaner utanför Henrik Schyfferts våning på Kungsholmen (som censurerats på Google Streetview). Han kan bjuda på pizza och så kan han, Snor El Re-baj och alla gulliga små afghanska baaaarn allihopa se på Netflix och mumsa för fullt.

  17
  1
 3. “Till en början – en liten ansträngning – ja. Men det blir en förtjänst för dig lite längre fram” !

  16
 4. Han, snubben som öppnade sitt hjärta, kan ju öppna sitt hem nu. Världens chans!
  Löfven har väl själv gått i landsflykt, om han mot förmodan har två friska hjärnceller kvar.

  27
  1
 5. Varför inte en insamling så att ett gäng romer kan flytta till den ö där Reinfeldt bor?

  38
 6. För det första, är dom verkligen flyktingar?
  Av erfarenhet så vet jag att både äventyrare, terrorister, tjuvar, mördare och banditer, kallas numera för “flyktingar” och just därför är vi då anbefallda att hålla käften, acceptera och tro på lögnerna!
  Och det är säkert lika i Bidens extremt socialistiska USA, där numera ondskan styr!

  41
  1
 7. En utmärkt idé att sända dessa äventyrare dit de verkligen är välkomna !
  Samtidigt slog mig,att detta förfarande är möjligen orsaken till att man i Abzurdien flyger in sådana guldstycken o.raketforskare,till nordligaste delen av landet ? 😉

  30
  2

Kommentera