Är Putin på bra humör idag

Enligt Sossarna, med haggan Maggan i spetsen så är det Putin som är orsaken till de höga elpriserna! Idag är elpriserna låga! Är mördar-Putte på bra humör? Eller har han inset att han ligger på minus, o försöker att smila in sig??

För det kan väl inte va så att förbrukningen är mindre pga helgdag, samt att pga blåst vindsnurrorna producerar bra??

Dagens Elpris HÄR

6 thoughts on “Är Putin på bra humör idag

 1. En Sosse som erkänner sina misstag är inte född än. Deras specialite är att skylla allt på andra.

  19
  1
 2. Jag tecknade ett nytt elavtal för nästan exakt ett år sedan. Dubbelt så dyrt, som vårt tidigare avtal. Undrar om Vattenfall visste två månader i förskott att Putler tänke invadera Ukraina!

  7
  2
 3. Hur svårt kan det vara att fatta !!?
  Det är helg i dag balla bagare ligger hela och gnäller på el prisen ! Och då länge man inte arbetar med att produsera med hjälp av el vilket dom flesta gör . Då är el priset lågt !?
  Problemet är ju att om man försöker göra något produktivt något säljbarat då går det åt el och då stiger priserna!?
  Problemet är ju att folk som inte är produktiva dom som inget gör dom påverkar inte elkostnader ? Varken bidragstagare eller politiker påverkar el priset dom gör lu inget dom produserarju inte något !! Vänta tills det blitårvardag och alla maskiner och utrustning startar upp för just produktionen. Då får du helt andra el priser .

  • Precis! Europa firar jul. Hur många elintensiva verksamheter är inte stängda eller går på halvfart under helgdagarna. Och priset sätts efter tillgång och efterfrågan. Vänta till vardagarna i januari igen. Kommer då också lite mer kyla så stiger elpriset igen. Så passa på och ladda alla batterier

 4. Man blir inte lite förbannad när man hör Haggan Maggan ljuga om elpriserna. Hon påstår ofta att det var marknaden som inte längre vill ha kvar kärnkraft. Det var S+MP som la en extra skatt på kärnkraftsel samt bytte ut vattenfalls styrelse som ville bygga mer kärnkraft. I en omröstning i riksdagen blev resultatet med en röst övervikt att lägga ner kärnkraftsreaktorer. S+ MP+andra idiotpartier röstade för nerläggning. SD röstade emot nerläggning för de varnade för att det skulle bli elbrist….

  32

Kommentera