Annika Strandhäll önskar God Jul med ketchup

INRIKES. God-Jul alla fantastiska twittervänner från Strandhälls, skriver Annika Strandhäll på Twitter. Familjen har fint dukat men Pettersson har aldrig sett en flaska ketchup på ett julbord tidigare.

-Pettersson misstänker att Annika Strandhäll anser att ketchup är en omistlig del av alla anständiga måltider och att vinet, bag-in-box, står under bordet. Till damens försvar ser jag ett par fem centiliters nubbeflaskor på bordet.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 thoughts on “Annika Strandhäll önskar God Jul med ketchup

 1. A.S är heller inte som alla andra, men Tomteluvan klär henne, den skulle bara varit längre neddragen. Är det Lill Mogge som är fotograf

 2. Ett typiskt fall av facebook-beteénde, där hybrisen och narcisismen tagit överhanden i jakten på bekräftelse. Men var är den traditionella Kebabpizzan ?

  50
  1
 3. Heinz ketchup på julbordet är för att änkan efter arvtagaren till H. J. Heinz Company är gift med den tidigare demokratiske presidentkandidaten John Kerry. Socialister i alla länder, förening eder.

  42
  2
  • Argus
   Du verkar tro att nästan Alla människor är socialister. Det är de inte. En del är globalister.

   5
   13
  • John Kerry är nu Bidens klimatsändebud och flyger jorden runt till alla trevliga möten och hotar oss andra med att sluta flyga, sluta äta julbord och sluta med nästan allt. Annars går jorden under. Vi måste alla se klimatkrisen!????

   17
 4. Ketchup och bag in box, på julbordet, är nog ganska vanligt i de ”uppkomlingskretsar”, som ösregnet Strandhäll, rör sig i.

  47
  1
 5. Varför i hela friden har människan skickat foton på sig själv, sina barn, julgran och sin mat??
  Ingen normalt funtad person är väl ändå intresserad att se detta!
  Och hon Strandhäll, skäms hon inte alls?
  Det är ju skamligt, har hon ingen uppfostran alls?

  83
  2
 6. Hahaha! Har nog aldrig hört talats om ketchup på julbord. Alla är vi olika som jag brukar säga.
  Senap. Men inte ketchup. Nåja!

  46
  1
  • Vad var det nu hon sa, Mona Sahlin, ..vad har vi midsommar och sådana töntiga saker..
   Jag trodde det låg i sossarnas agenda att vilja tona ner julfirandet, men tittar man på Strandhällskans bilder får man ju en annan uppfattning. Eller är det åter ett bevis på dubbelmoral.

   • 3 kvinnor, 4 tallrikar. Är det lill Mogge som sköter kameran eller briljerar Annika med sina matematiska kunskaper igen?

Kommentera