Lena Mellin – Sverige fungerar inte…

JOURNALISTIK. Lena Mellin är journalist och inrikespolitisk kommentator på Aftonbladet. Hon har tidigare varit nyhetschef på tidningen. Mellin är även en flitigt återkommande inrikespolitisk kommentator i andra medier.

Nu har Mellin skrivit en krönika Aftonbladet där hon helt riktigt konstaterar att stora delar av samhället inte fungerar. Märkligt att hon kom på det först när S avgått.

Mellin skriver att det är svårt att betala med kontanter, att elen är svindyr och att vi riskerar frånkopplingar av elen, att det varit passkaos och enorma köer på flygplatserna, posten kommer inte fram och tågen går inte när de ska.

Sedan kommer det konstiga, Lena Mellin påstår att kaoset gynnar extremister.

-Pettersson vill påstå att det är EXTREMISTER som orsakat att samhället inte fungerar och att Lena Mellin är en av dem.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

31 thoughts on “Lena Mellin – Sverige fungerar inte…

 1. Lena Mellin är en psykopat som hatar svenskar och allt vad vårat vackra land en gång var. Hon njuter för fullt när svenskar hamnar i kris. Hon har varit en stor bidragande faktor till vad som komma skall.

  Lena Mellin är en extremist. En livsfarlig sådan. Till och med farligare än muslimerna.

 2. Inte ens fejkade opinionsundersökningar kan hjälpa Sossarna nu, verkligheten
  kommer ifatt Lena Melin och Aftonblaskan.

  52
 3. “Samhället fungerar inte” Jättekonstigt Lena Melin, samhället är ju styrt av Sossar sen minst 10 år tillbaks, med Chefer vars kunskaper består av Sossarnas partibok, dom som
  ni Media har hållt om ryggen i alla väder, och fortfarande gör.

  Byt ut alla politiskt tillsatta chefer mot folk med kunskaper, här finns många duktiga ledargestalter i Sverige, men dom kommer inte fram för dom politiskt tillsatta!

  Gör sen likadant i Rättssystemet, där är det lika illa! Klara och tydliga regler för
  brottsbenägna individer, regler som tillämpas, och där även utvisning är en del.
  Det är inte okej att brottsoffer här ska behöva möta en dåre efter några år vars
  vistelse har varit straff med hotell liknande standard?

  47
 4. Jag tycker att samhället fungerar, visst lite upp och ner men det får man räkna med.
  På 90 talet var det storarbetslöshet.
  1974 var det bensinransonering.
  Osv. Så att överdriva är dumt.

  1
  58
 5. Det har väl inget med hennes eget parti sossarna att göra ?? Nej det måste vara den nya regeringens fel.

  55
  1
 6. -Pettersson vill påstå att det är EXTREMISTER som orsakat att samhället inte fungerar och att Lena Mellin är en av dem.

  Granne vill påsto att de är GLOBALISTER som orsakat att det svenska samhället inte fungerar och att tyvärr herr Petterson med sitt stöd till EUs vidare utvidgning kan delvis vara en av dem.

  Granne flyttade till Sverige, för första gången, år 1989 och då det var som att komma till himmelen. Då var det relativt få icke-svenskar i Sverige och därför det mesta måste ha byggds av svenskar. Ja, det var nästan snuskigt att se hur rent, välfungerande och tryggt! allt var. Så, det enda som kan ha förstört Sverige sedan dess måste ha kommit utifrån – om vi nu antar att svenskarna inte hade bästemt att det var dags att förstöra det fina och fungerande.

  Nej, förstörelsen av Sverige orsakades av globalismen, efter att svenskarna först själv varsamt öppnade Sverige till EG och ganska snart därefter globalisterna tog över medierna och motade politikerna till att slänga Schengen reglerna och alliansfriheten till soporna.

  Globalismen är vägen till att bli världens soptipp.

  54
  1
  • Granne
   Varför måste du vara oförskämd mot oss globalister. Vi vill ha en fri marknad, inte nån planekonomi. Vi tror på vårt ekonomiska system, iallafall tror vi inte att man med politiska åtgärder skapar välstånd.
   Välstånd skapas där det tillåts att tjäna pengar.

   43
   • Öskute skriver: “Vi (globalister) vill ha en fri marknad, inte nån planekonomi.”

    Wow, hela kommunismens ideologi syftar till att göra världen statslös.

    https://en.wikipedia.org/wiki/Communist_society

    Och på vägen till detta kommunistiska ideal, världen skulle först behöva lyda under proletariatets diktatur. FN och olika överstatliga organisationer försöker idag leda detta utveckling med sitt klimat, flykting och krigspolitik. Detta är ingenting nytt. Också storkapitalägarna har alltid försökt, för sin egen nyttas skull, att använda kommunister som deras nyttiga verktyg. Redan Karl Marx observerade detta när han skrev till sitt kommunistiska manifest…

    “The aristocracy, in order to rally the people to them, waved the
    proletarian alms-bag in front for a banner. But the people, so often as
    it joined them, saw on their hindquarters the old feudal coats of arms,
    and deserted with loud and irreverent laughter.

    Jämför detta med vad alla dessa vänsterblivna journalister gör när de så gärna skriver till deras globalist-ägda medier precis det som (oligarkstyrda) övernationella organisationer vill åstadkomma och vad deras medias oligark-ägarna vill att ska skrivas på nyheterna.

    Ok, låt mig fråga om du tycker om demokrati? I så fall bör du veta att all makt som ges till överstatliga organisationer är borta från att vara någonting som du kan påverka med ditt röst.

    Alla pengar, alla lånegarantier och alla stödpaket som ges till utanför Sveriges gränser än någontin som du inte kan påverka med ditt röst. Till exempel Sverige har bundit sig till att betala 150 miljarder kronor till EUs corona-stödpaketer mellan 2028 och 2058. Åkessons verkar beskriva problemet mycket väl i Aftonbladet…

    “När det kommer till moraliska invändningar är det framförallt skuldsättningen av nästa generation vi oroas över. De politiker som tar beslutet och får miljarder att strössla på sina favoritprojekt kommer inte finnas kvar den dagen då lånen ska betalas tillbaka.

    Denna skuld landar på våra barn och barnbarn. Mellan 2028 och 2058 kommer de behöva betala tillbaka fem miljarder kronor varje år. Pengar som hade kunnat användas till svensk välfärd, upprustning av vården och bättre villkor för våra pensionärer.”

    https://www.aftonbladet.se/debatt/a/GaOxAV/skicka-inte-pengarna-till-eus-coronafond

    Som en liberal jag påstår att dagens svenskarna har inte ens rätt att göra sådana avtal som koloniserar Sverige till sydeuropeiska ländernas ekonomiska fördel. Enligt liberal ideologi man har inte rätt till att sälja sig och speciellt inte sina barn till slaveri. Skuldslaveri är en form slaveri och med dessa stödpaket, ni svenskarna har bundit era barn som, inte ens har blivit födda till att betala miljarder till Sydeuropas länder. Detta är rent kolonialism. Ok, det får räcka den här gången, men tro mig bara globalismen är inte kompatibel med svenskarnas rätt till livet, friheten, ägendom, hälsa och lycka.

    Globalismen är endast vägen till att bli världens soptipp.

    30
    1
   • Granne
    Jag förstår inte hur du tänker. Du pratar som om globalister är kommunister. Kommunismen bygger på kollektivet och att vi alla har samma intresse. Globalister är för individen och individens förmåga att skapa sitt eget liv. “låna pengar” visst, det är inget fel med det, tvärtom de flesta företag behöver låna för att växa. Och det är bra för oss alla.

    20
   • Jag ser globalism lite som en vacker bakelse med glasbitar i. Mycket är tilltalande men en del saker förödande, åtminstone för vårt samhälle.
    Fri handel och möjligheter för företag att etablera sig där förutsättningarna är bäst är naturligtvis bra. Avskaffa landets gränser, okontrollerad migration samt att låta (utländska) organisationer beskatta och bestämma över oss är mindre bra.

  • Tänk när man kunde besöka europeiska länder för att se något annorlunda och intressant. Möta fransmän i Frankrike och förundras över deras märkliga matvanor. Besöka London och träffa engelsmän som satt och muttrade om chefen på puben. Tyskarna och deras hofbrauhaus.
   Snart nog är alla länder likadana, en soppa av eurafrikanska eu-medborgare.
   Inga franska baguetter, ingen svensk falukorv.
   Bara no-go- zoner.

   47
   • Oh, jag visste detta. När jag kom till Sverige 1989, det fanns redan områden där det var väldigt få svenskar och överallt fanns varningstecken om kommande multikulturella problem. Det mest tydliga tecken fick jag se redan under våren 1990, när min svensk flickvän kom en dag hem från jobbet… en vanlig torsdag eftermiddag. Först hörde jag henne skrika utan för min dörr ~att jävla invandrare låt mig vara i fred. Och när jag öppnade dörren, dök hon ned under mitt arm och sprang in i lägenheten… och efter henne försökte komma in en nordafrikan/arab. En timme senare hittade jag honom på korridoren och sade honom lugnt “Jag gör dig handikappad, i morgon vaknar du på södersjukhuset”. Jag gratulerar honom fortfarande för hans blixtsnabbt intelligens för att han använde dom två sekunder som han hade väl och sade hastigt “Jag flyttar i morgon”. Och det gjorde han.

    Så, med tanken på att sådana kräk finns nu tusen gånger fler i Sverige kan jag enkelt rita ett diagram i mitt huvud som visar klart vad som har hänt med svenskarnas speciellt unga kvinnornas frihet sedan dess.

    28
 7. Tror kanske Melin menade att den nya regeringen hunnit förstöra hela landet på 3 månader. Jag tror, som många andra. De gränslösa extremisterna fanns i de två gamla regeringarna och hade under mandatperioderna lyckats riva ned livsviktig infrastruktur och indirekt stöttat kriminaliteten innan de lämnade över ett land i kris. Mord varje vecka, skjutningar och bombningar, bedrägerier, elkris, bränslekris, konkurser, inflation, företag flyttar utomlands osv.

  42
 8. Men snorkråkan har liksom Magdalena upptäckt att före valet var allt perfekt, men senaste månaden förändrades allt, sjukhus bäddarna minskade, PISA rapporten fuskades, fängelserna överfulla, elförsörjningen upphörde, bensinpriset toppade, pass-köerna månadslånga, tiggare på stadens gator, fattigpensionärerna kan inte försörja sig, men nysvenskarna kan duscha obegränsat. Och döds-skjutningarna ser ut att sluta på 62 för året.

  51
 9. Lena Mellin är sosse ut i fingerspetsarna.
  Hon vågade inte ens säga att det var tråkigt när hon hade inbrott i sitt hem .
  Hon trodde det skulle vara negativt för invandringen !!!
  På vilket vanligt media som helst hade hon pensioneras , men inte Aftonbladet . Ändå verkat återväxten på hennes sorts journalistik vara God på det bladet .
  De senaste tre månaderna ha rutinerna ändrats på Aftonbladet .
  Alla journalister träffas på Redaktionen på morgonen .
  Chefen säger ” Att jämte ert dagliga arbete (hmm) ska ni skriva något negativt om den sittande regeringen eller någon av deras närmaste . Skit i sanningshalten eller om det är 18 år gammalt . Bara det är nedvärderande “.
  Den som gräver en grop åt andra ………
  De ligger i som bävrar för Att utplåna socialdemokratiska Partiet.
  Och de är på God väg att lyckas .

  45
 10. Nämen fru Melin, hur kunde det bli på detta viset? Sossarna har haft makten i 20 av de senaste 30 åren och ändå fattar fruntimret ingenting.

  72
  1
  • Att posten inte kommer fram, beror på att nysvensken i postbilen sitter och surfar på vår parkering dagligen istället för att dela ut posten.

   56
   1

Kommentera