“Svenskar” gripna för mord på manlig modell i Portugal

BROTTSLIGHET. Två gängmedlemmar ur Södertäljenätverket misstänks för inblandning i mordet på en 20-årig manlig modell i Portugal.

Den ene av männen, en 27-åring, ska ha gripits i Portugal. Han misstänks för mordet och för att ha kidnappat en annan person. Den andre mannen, 39 år gammal, ska ha gripits i Sverige efter att ha flytt från Portugal. Enligt tidningen misstänks han för kidnappning och ska nu utlämnas.

Mordet ska ha inträffat när 20-åringen försökte hindra männen från att tvinga in hans vän i en bil och föra bort honom. Den kidnappade personen ska senare ha släppts av på samma plats.

-Pettersson noterar att Aftonbladet fattat fel. Det är inga svenskar inblandade. De gripna är araber med svenskt och syriskt medborgarskap.

Länk

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on ““Svenskar” gripna för mord på manlig modell i Portugal

 1. Permanenta uppehållstillstånd inkl familjemedlemmar för alla syrier i Sverige var ingen hit… ofta dyker de upp i rättegångsprotokoll och hos polisen😣

  16
 2. Jag hoppas ansvariga myndigheter av den fria invandringen och påhejande media i Sverige förstår sin avgörande roll i mördandet, till och med att vi exporterar invandrad mördarkultur. När ska det bli ordning i Sverige kan man undra.

  23
 3. Ännu mer grandios gratisreklam för 🇸🇪 ..

  – Visserligen har Sverige allaredan avancerat långt upp på shitholecountry-listan, men ändå ..

  45

Kommentera