Rasism hos Liberalerna

RASISM. Det förekom negativa kommentarer och attityder inom Liberalerna som anspelade på Nyamko Sabunis bakgrund och hudfärg under hennes tid som partiledare. Det säger Sabuni i en intervju med ”Malou möter” i TV4.

Nyamko Sabuni, pressbild Liberalerna

Den förra L-ledaren säger att hon inte vill upprepa vad som har sagts eller skrivits, men att både hon och människor omkring henne möttes av många kommentarer genom åren.

Jag är krass kring att möta de attityderna och kommentarerna. Och mitt sätt att bekämpa det är hela tiden att krossa det där glastaket, att hela tiden visa att det är möjligt.

-Pettersson säger att Liberalerna totalvägrade att sätta sig i samma regering som Sverigedemokraterna på grund av SD:s värderingar…

TV4 Nyamko Sabuni avslöjar rasistiska kommentarerna inom Liberalerna

Sabuni i första stora intervjun sedan avgången: ”Jag blev vald mot elitens vilja” (15 december)

“Dom värsta rasisterna bor i Bromma och röstar på Liberalerna och går omkring mednäsan i vädret”

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Rasism hos Liberalerna

 1. Jag förstår inte hur en person som har ett bra jobb söker sig in i skiten igen,är det
  självskadebeteende som är drivkraften?Jag bara undrar.

 2. BYT parti…. inget annat parti är rasistiskt och det enda som kan hända ifall man byter till SD exempelvis är att invandringen minskar och detta är ju en grej som kan öka pensionerna…….

 3. Inte så många som är förvånade, dessa fiiiiina och fisförnäma folkpartister har alltid funnits, men skaran blir mindre och mindre som tur är.

  19
  1

Kommentera