Om 21 år kan Annie Lööf få som hon vill

INRIKES. I veckan kunde Socialdemokraten Mette Frederiksen efter många om och men presentera sin nya danska regering, en blocköverskridande regering, där Socialdemokraterna regerar med den traditionella ärkerivalen, det liberalt borgerliga Venstre och Moderaterne, som startats av Lars Løkke Rasmussen – tidigare Venstre-ledare och Frederiksens företrädare som statsminister.

I Danmark har Annie Lööfs (C) dröm om den breda mitten blivit verklighet, vi får se om det fungerar. Under många år har det hetat att svensk politik är på väg att bli som i Danmark med hårdnande migrations- och kriminalpolitik, borgare som söker stöd hos nationalisterna och socialdemokrater som försöker återta förlorad mark genom att ge nationalisterna (SD) rätt om invandringen.

Det ligger mycket i den bilden, det är 21 år sedan Dansk Folkeparti (Danmarks SD) släpptes in i finrummet och nu har vi också fått en borgerlig-nationalistisk regeringen på plats, och den har tillträtt med en uttalad vilja att ta efter det man ser som det danska framgångsexemplet.

Om svensk politik fortsätter följa dansk i spåren är det således bara 21 år kvar till dess att vi får den där superbreda mittenregeringen som Annie Lööf och Centerpartiet tjatat om i åratal.

Annie Lööf är född 1983, om 21 år är damen 60 år och kan göra politisk comeback, tänk på det, men då är Jimmie Åkesson bara 63 bast och kan fortfarande vara kvar. Vem vet?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Om 21 år kan Annie Lööf få som hon vill

  1. Hoppas verkligen inte det!!!

    Men se på många kommuner idag, där det bildas dylika förrädarstyren, som var helt otänkbart, för bara ett tiotal år sedan!

    Jag talar då om just detta!

    Eller S, M och mp!

    Eller åtminstone S och M!

    Förrädiska styren allihop, bara för att de borgerliga lokala partierna, vill utestänga SD!

    Då vänder de sig över DEN FÖRBJUDNA GRÄNSEN, och sträcker ut handen till sina antagonister.

    Denna sjuka annielööfanda, gentemot SD!

    Något de annars ALDRIG skulle göra!

    ETT SVEK AV MEGAMAGNITUD!!!

    Det har ju kommit fram ett starkt nytt högernationalistiskt parti i Danmark, som blivit mycket större än Danske Folkeparti! Och vad de kallar sig??? Jo, DANMARKSDEMOKRATERNA!!!

    Så där ser ni vad den oheliga alliansen är till för: ATT UTESTÄNGA JUST DESSA FRÅN MAKTEN!!!

    ”Så det går fram, och till bak och upp en liten bit!”

    Jag menar, detta beteende har vi ju redan haft här!

    Så frågan är vem som tar efter vem???

    Kanske hade Annie Lööf sin enda chans, till den breda mitten före valet, men schabblade bort den, och kommer aldrig igen!!!

    Det är detta Danmark efterapar, fast de lyckades, ENDAST genom att ett NYTT parti kom fram, som när NY-DEMOKRATI, på bara ett år blev stort och kom in i riksdagen här! Kanske var det en liknande företeelse där nu!

    Men tänk då på en sak: NY-DEMOKRATI, var ett dagsländeparti, som försvann vid nästa val. Och då menar jag helt! Det gick under helt enkelt, som parti! MEN SEN KOM SVERIGEDEMOKRATERNA!!!

    Kanske är det det vi har att vänta i Danmark istället, framöver! ETT STARKT DANSKT NATIONALISTISKT PARTI!!!

    Kanske DANMARKSDEMOKRATERNA, som blir STORA, och att allmänhögern växer framöver! Kanske, vi får väl se! 🙂

    5
    6
  2. Om olyckan då är framme så kommer väl Annie fortsatt att älta om att SD är Rasister?
    Trots att hon blivit 60 år!

    6
    7
  3. Eftersom den danska mitten befinner sig låångt bort från Lööfs vansinniga nyliberalism så kommer hon nog aldrig bli nöjd.

    10
    1
  4. Gud bevare mig väl.En person som vill släppa in 30-40 miljoner invandrare borde för all evighet beslås med vårdintyg och tvångströja.

    39
    1

Kommentera