Jimmie Åkesson anklagar Kalla Fakta

INRIKES. SD:s partiledare Jimmie Åkesson slår ifrån sig anklagelserna om att partiet bedriver en trollfabrik. Han kallar de senaste dagarnas medierapportering för ”en gigantisk inhemsk påverkansoperation”, drivet av ”det samlade vänsterliberala etablissemanget”.

I sitt tal kallar han Kalla Fakta för det mest ”flagranta” exemplet, efter programmets avslöjande om att SD driver en rad anonyma konton på sociala plattformar.

I sitt uttalande säger Åkesson vidare att SD ”inte skäms” och kallar de som riktar anklagelser mot partiet för ”klägg”.

Partiledarna för samarbetspartierna L, M och KD har alla riktat kritik mot SD efter avslöjandet, där Kalla fakta avslöjat 23 anonyma konton. SD har i flera år förnekat att partiet har en trollfabrik.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Jimmie Åkesson anklagar Kalla Fakta

  1. Arga Andersson eller numera professionell gråterskan. Hela hon med sina röda hajdukar är en enda trollfamilj lögner och förnekelse präglar dom.

    21
  2. Bra Jimmie, att sossar, vänstern, miljöfascister tillsammans med mediamaffian på Södermalm skulle gå bananas var helt väntat, att Reinfeldtmoderater tillika landsförrädare skulle ilskna till var också väntat och inget nytt under solen. Stå på dig Jimmie och låt inte en skitkanal som TV4 med dess knappt utbildade journalister skrämmas. Det enda alla ovan nämnda är att så fort som möjligt starta massinvandringsprojektet igen och fortsätta förstörelsen och islamiseringen av Sverige.

    30
  3. Bojkotta denna skitkanal som bara vill hjälpa vänstern till makten igen så de kan fortsätta att förstöra vårt land. Att inte de andra sk tidöpartierna begriper det, Pissblaskorna har ju hållit på i 15 år att sänka SD och bara misslyckats. De har nog tom hjälpt SD att skaffa nya väljare men det är dom för dumma för att begripa.

    43
  4. Vore intressant att se ett undercover reportage från s. Lite el Hamas snack på fikapauser mm. Men det lär vi få vänta på.

    Och s med sin lotteriverksamhet ska kanske inte vara först att klaga på bristande ursprungsmärkning…

    62
  5. Socialisterna är mycket farliga genom att svartmåla sina politiska motståndare.
    Vad dom själva gör hålls tyst om.
    SVENSKA FOLK TÄNK SJÄLVA ,GÅ INTE PÅ DETTA DRAVEL SOM MAGDALENA MED FLERA HÅLLER PÅ MED.

    Stå på dig Åkesson ! det är löjliga figurer som visar sitt dåliga omdöme !

    70
    1

Kommentera