Elsa Widding (SD): ”Pausa klimatmålen i tio år”

KLIMATPOLITIKEN. Riksdagsledamoten Elsa Widding (SD) sågar de uppställda klimatmålen. När kärnkraftsreaktorer stängdes blev klimatmålen orealistiska och nu behöver politikerna vakna upp. – Lägg av att ens prata om klimatmålen. Jag blir förbannad när jag sitter på de här utskottsmötena i riksdagen och hör de här sossarna som sitter och tjafsar [..], frågar den här lilla tjejen som är klimatminister (Romina Pourmokhtari, reds anm), ”Hur ska ni uppfylla”… ”Åh, vi har en plan för att uppfylla klimatmålen, vi ska nå klimatmålen”. – Medan folk FRYSER IHJÄL. Hon läser upp ett brev där en läkare berättar om äldre patienter som far illa i elkrisens Sverige. Widding menar också att Sverige behöver vara tuffare mot EU och inte jamsa med.

Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “Elsa Widding (SD): ”Pausa klimatmålen i tio år”

  1. Sektionen där hon pratar om prissättningen är central. Hur kan svenskarna behöva betala 6 kr per kWh för import från Litauen när det är mycket billigare med samma kraftslag i Polen o.s.v. Hon antyder att hela elbörssystemet är riggat till kundens nackdel och att kanske tom Vattenfall styr produktionen för att nå maximal prissättning. Utan expertkunskaper är det vad jag också länge misstänkt. Våra komplicerade elnotor och alla konstiga beroenden som driver upp priserna tyder på att det är osunt.

    15
    1
  2. Vi få lägga 100-tals miljarder för att den globala temperaturen ska sänkas med 0,0027 grader år 2100 och så får så klart Bolund, Tovatt, Stenevi och Greta känna sig duktiga.

    17
    1
  3. Eftersom mänskligheten påverkar miljön men inte kan påverka Jordens klimat så skall klimatmålen inte bara pausas, utan läggas ner helt och hållet. Och detta tillsammans med att alla typer av klimatbeskattningar avskaffas.

    38
    • Håkan
      Du varvar åsikter du vet uppskattas på bloggen med rysspropganda.
      Men jag tror inte att folk går på dina mycket ovanliga åsikter om Ryssland. De motverkar svenska intressen.

      2
      16
      • Öskute
        Jag överflyglar endast en del av den skamliga svenska censuren, genom att låta information från båda sidor komma fram, det är alltså en del av att befria svensk media från dess av EU påtvingade kedjor.
        Men du tycks vara en sådan där totalitär censurvurmare som önskar förtiga all information från den förorättade parten Ryssland, medans USA:s propaganda skall flöda fritt. USA krigar i Ukraina med Ukrainas krigsmakt som ombud, så kallat proxykrig.

        12
  4. Det är politiker som satt klimatmålen utan konsekvensanalys för samhället och medborgarna. Det poltiker satt som mål kan ändras av klokare politiker. Jordklotet vet inte ens om det.

    41
  5. Elsa in Action det är grejor det, hon har klart för sig vad hon pratar om, till skillnad
    från fjanten Per Bolund som bara maler på med sitt enfaldiga tugg!

    68
    1
  6. Klimatmålen är ju bara politiskt FLUM, bara lägg ner skiten.
    Vill inte EU och andra acceptera detta, är det väl bara att lämna de organisationerna.

    86
    1
  7. Tur det finns människor som har lite empati med Sveriges terroriserade befolkning.
    Mycket bra förslag och sista chansen att rädda det som räddas kan av Sveriges företag och överlevnad för vanliga ordentliga människor.

    82
    1
  8. Kan pausa klimatmålen i 30 år tills vi fått en ny jämförelseskala att jämföra mot så ser vi om det behövs några ”klimatmål” överhuvudtaget.

    82
    1

KommenteraAvbryt svar