En klok imam, uppmanar muslimer att lämna Sverige!

INVANDRING & ISLAM. I slutet av november höll Libyens högste imam Mufti Sadiq Al-Gharyani ett tal där han kritiserar Sverige och påstår att socialtjänsten kidnappar muslimska barn för att konvertera dem till kristendomen. – Låt de inte ta era barn och konvertera dem till kristna. Muslimerna är inte tillåtna att stanna kvar i det landet, säger imamen Sadiq Al-Gharyani i videoklippet som publicerats på den libyska sajten Dar Al Iftaa, rapporterar SVT.

Bild: SVT

Klippet har fått stor spridning i arabiskspråkiga sociala medier och möts av blandade reaktioner. SVT Nyheter Skåne spelade upp videon för Romdane Boussaidi, ordförande i Islamiska förbundet i Malmö.

Jag orkar inte lyssna på det. Det är skräp, säger Romdane Boussaidi när han lyssnat på en del av talet.

Hur mycket påverkar detta tal muslimerna i Sverige? – Jag tror att talet bara påverkar de som saknar kunskap.

-Pettersson noterar att talet troligen påverkar majoriteten av de troende muslimerna, för den som tror på islam måste sakna kunskap…

Abdirizak Waberi har varit moderat riksdagsledamot och rektor för muslimska Römosseskolan. Är numera dömd för grov förskingring till 4,5 års fängelse.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “En klok imam, uppmanar muslimer att lämna Sverige!

 1. Svaret är enkelt. Pengar smakar gott. Ingen som har feta bidrag kommer att lämna Sverige av muslimerna.

  19
 2. Muslimer är inte mindre praktiska än andra.
  De fortsätter göra som de alltid gjort, skickar barnen till skola i “hemlandet”. Sedan kan de mycket väl begära barnbidrag också.

  15
 3. För att påskynda avresan föreslår jag att samtliga bidrag dras in direkt. Det skulle göra susen….

  14
 4. Det är därför vi ska göra det till haram för at muslimer att vistas i Sverige!

  #SverigeÄrHaram
  #SwedenIsHaram
  #SchwedenIstHaram
  #السويد حرام
  #SueciaEsHaram

  20
 5. Allt stöd till imamen!

  BIDRAGS TURISMEN MÅSTE UPPHÖRA!!!!

  Varför skall en arbetare som slitit ett helt liv bekosta uppehälle för socio kulturellt efterblivna afghaner, somalier, syrier, turkar, ………..?????

  VARFÖR???

  Och varför gör regeringen som påstod att de stod för ett paradigmskifte INGET åt problemet??? Att (KD+L) sviker är en sak med vart har löftena från (M+SD) tagit vägen?

  STOPP FÖR ALL MIGRATION! UTVISNING och AVVISNING är vad vi som röstade på er kräver!!

  33
  2
  • Efter mer än 40 år av arbete får jag frysa hemma , köpa skor och kläder på second hand . jaga extrapriser, äta gröt för tänderna duger inte till något annat, medan invandrarna fyller kundvagnarna och kör hem med en fin bil. De köper extra elradiatorer för de vill ha varmt och skönt i sin lägenhet och det går ju bra när skattebetalarnaa betalar elen. Vilka idioter har skapat detta dårhus?

Kommentera