Är Tareq Taylor vänsterbliven?

INRIKES. Kocken Tareq Taylor är rätt trevlig bland kastrullerna i olika kök. Den senaste tiden har vi sett honom i olika tv-produktioner, en resa till Palestina och olika underhållningsprogram. Nu har Tareq tagit steget och blivit en politisk sång och dansman.

Inslaget i de två tidigare julvärdarna Tareq Taylor och Sarah Dawn Finers krogshow mottogs inte av ett jubel från publiken. Statsminister Ulf Kristersson fick en ryggrad och energi- och näringsminister samt vice statsminister Ebba Busch fick en tvångströja, skriver Expressen bakom betalvägg.

-Pettersson antar att för att få en massa betalda tv-uppdrag så måste man vara politiskt vänsterbliven…

TV-kanalen Godare som ägs av Aftonbladet/Schipsted, sänder matprogram, där besökte besöker Tareq Taylor i ett avsnitt ett antal olika personer och platser i Sjuhäradskommunerna Borås, Ulricehamn, Svenljunga, Tranemo, Herrljunga, Mark och Bollebygd.

För att Tareq Taylor skulle komma och spela in sitt matprogram betalade de sju kommunerna som är en del av Destination Sjuhärad 350 000 kronor till Tareqs produktionsbolag, skriver Alingsås Tidning.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 thoughts on “Är Tareq Taylor vänsterbliven?

 1. Jag har intressantare saker att göra än att kolla på teve. Dock Ebbas falukorv irriterar mig fortfarande, och jag som gillar ugnsstekt falukorv med lök, senap, ketchup och ost.

  7
  11
 2. Jag kan inte med dom här jävla matprogrammen som ska vara med i varenda
  tv kanal det står mig upp i halsen,gör ett program om blodpudding och falukorv
  som svensken har råd att äta,allt annat är ointressant där dom står och petar med
  pincetter och annat skit,fan det är ju bara löjligt.

  40
 3. Inte många droppar svenskt blod i belackarna. Tareq Taylor är kvartssvensk och halvfilistéer och Sarah Dawn Finer har ingen genetisk koppling alls till Sverige.

  Ebba-Elisabeth Busch däremot är helskandinav med norsk far och svensk mor. Hon bor förresten sedan någon månad i huset som det var så mycket liv om.

  44
  1
 4. Om jag inte är helt ute o seglar, så tror jag ATT HANS Far är från Palestina?

  men Jag förstår inte hans skämt om att Ulf Kristoffersson skulle ha fått en Ryggrad, varför skulle han behöva ha det, när vi har haft 2 statsministrar i 3 valperioder som varit i total avsaknad av ryggrad??
  men hela vänsterettablisimanget inklusive Media fjäskar ju hej vilt med Magda och
  övriga Sossar, ingen av dessa vänstervridna ställer den enkla frågan till Sossarna
  varför Sverige befinner sig i det läge landet är när “ELITEN” styrt så länge?? Konstigt?

  54
  1
 5. Har träffat på honom i det offentliga rummet och han uppträdde allt annat än trevligt. När man ser honom på TV som en insmickrad smilfink är hela kvällen förstörd. Innan han skulle vara julvärd förra året skrev jag till TV och frågade varför har t e x Hasse Andersson eller Lasse Berghagen aldrig varit julvärdar och försökte förklara att denne Tareq inte är den genomtrevliga personen som han visar offentligt i media. Svaret jag fick var: “Tareq Taylor utstrålar värme och glädje och han har förmågan att beröra. Vet att många av oss gärna skulle fira julafton med honom. Och nu får vi ju verkligen möjlighet att göra det”.

  38
 6. Media kammar fram ideologiskt lämpade personer. Ju högre upp eller ju offentligare desto viktigare att de inte har en egen agenda.
  Risken är att någon låssas vara vänster men vid chefs- eller offentlig position kommer ut med “fel” åsikter, visar stöd för fel ideologi, parti eller åsikt. För media är oerhört starkt när det gäller att legitimera åsikter.

  53
 7. Tareq Taylor, bara namnet säger att han inte alls hör hamma i Sverige och bör omgående återvända till sitt muslimland -och stanna där!
  Jag vill inte ha honom här, jag vill inte se honom i mitt land, han skall ta sin käpphäst och pysa hem så fort det bara går.

  63
  2

Kommentera