SD-ledningens glädje över Tidöavtalet

INRIKES. Ledningen för Sverigedemokraterna betraktade resultatet av förhandlingarna kring Tidöavtalet som en stor framgång. Det framgår i SVT:s nya dokumentärserie ”Maktspelet”.

Under ett möte kort efter det att förhandlingarna var klara konstaterade huvudförhandlaren Gustav Gellerbrant att SD fick igenom i stort sett hela sin migrationspolitik. Henrik Vinge, SD:s gruppledare i riksdagen, säger att avtalet ”överträffat alla våra förväntningar”.

Det är svårt att påminna sig om något liknande i modern tid, alltså en sådan enorm omläggning på så få år som det här kommer att bli, säger Vinge i dokumentären.

-Pettersson hoppas SD lyckas genomföra en ny migrationspolitik i praktiken. Invandringen är den enskilt viktigaste frågan av alla…

Titta på SVT Play…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “SD-ledningens glädje över Tidöavtalet

 1. SD har i stort sett haft rätt hela tiden. Den rödbrungröna sörjan plankar en hel del. Falskt!

  18
  3
 2. Vi får bara hoppas att Tidöavtalet är mer värt än det avtal Neville Chamberlain ingick med “Herr Hitler” 30 september 1938 (Münchenöverenskommelsen).

  12
  2
 3. Personligen trir jag inte Sverigedemokraterna skulle förlora något på att steppa upp farten när det gäller klimatpolitiken ,invandringen , integrationen , biståndet och bidragshanteringen i Sverige.
  Gammelmedia och de politiska motståndarna har redan bestämt sig för att allt Sverigedemokraterna gör är fel , så där blir det ingen skillnad .
  Så kör hårt och låt resultaten tala så har SD 30 % inom räckhåll i nästa val .

  33
  3
  • Jag tror SD kör så hårt de kan. Pressar dom L för långt med exempelvis biståndet får vi en regeringskris och de rödbruna kommer tillbaka.

   29
   1
 4. Alla de andra sju parierna gör sitt bästa för att få SD se misslyckat ut. Det gäller att ha rätt glasögon på sig när man läser sjuklöverns kritik mot SD. Det är en strategi för valet 2026, ingen av de sju partierna vill att SD vinner fler röster.

  Så se upp alla som hör negativt om SD:s vallöften och politik, se upp ni som jobbar för SD. Alla negativa beskrivningar av SD i traditionell media är en långsiktig strategi för att få SD se ut som om de inte klarar riksdagsarbete eller kan få igenom sin politik.
  Liberalerna går öppet ut och vill sänka SD hårdast, och det kommer bli skitigare!

  44
  1
  • I så fall kan nog Liberalerna vänta sig en mycket lång tid utanför Riksdagen, deras
   inbördes tjatter plus att dom kör samma race om att det är Sveriges uppgift att
   försörja massvis med sådana som söker efter ett bättre liv!

   12
   3

Kommentera