Iran lägger ner moralpolisen

ISLAM. Irans åklagarkammare meddelar att de lägger ner landets moralpolis, rapporterar norska Dagbladet.

Iran, oppositionens inofficiella flagga

Beskedet kommer efter månader av protester i landet.

Demonstrationerna bröt ut efter att 22-åriga Mahsa Amini dog efter att hon greps av landets moralpolis. Därefter uppges över 14.000 personer ha gripits i samband med protesterna.

-Pettersson är misstänksam, de muslimska mullorna har inget emot att ljuga och dömer fortfarande demonstranter till döden…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Iran lägger ner moralpolisen

 1. Jag minns när shahen besökte Sverige med sin vackra hustru Fara Diba. Då var det ett ståhej från Erlander och Försvarsmakten. Shahen, den västsinnade härskaren, som t o m var utbildad stridspilot i USA, dog några år efter besöket, men hustrun lever kvar i Paris. Undrar om hon har frisyren kvar?

  17
 2. Att lägga ner ”moralpolisen” är ett spel för galleriet. Litar inte på det förrän hela teokratiska diktaturen är borta.

  24
  • Detta. Skall man inte ta på allvar det som gäller är att kvinnorna skall beväpna sig och ge sig på mullorna sen får vi se vilken sida folket ställer sig på !? Enligt nordis tradition kallas stridande kvinnor för Sköldmö det är på tiden dess jihadister får reda på vad försmådda kvinnor kan göra! Detta har knappast med kvinnliga präster att göra

   9
   1
 3. Istället läggs moralpolisens uppgifter över på den vanliga polisen som på så sätt kan ta ut ännu mer mutor för att ignorera brott.

  30
  1

Kommentera