Frankrike går mot barbariskhet och kaos

av Guy Millière

Den 15 oktober. Kroppen tillhörande en 12-årig flicka hittas gömd i en stor plastlåda på en trottoar i östra delen av Paris. Offret hette Lola. Hon var dotter till vaktmästarna i byggnaden där mordet ägde rum.

Lola, en 12-årig fransk flicka, blev nyligen våldtagen och mördad i Paris av en illegal invandrare från Algeriet. Illegala invandrare i Frankrike är förövarna i nästan hälften av de brott som begås. Mord nästan lika fruktansvärda som Lolas förekommer i princip dagligen. Psykiatrikern Maurice Berger rapporterar att i Frankrike inträffar ogrundade våldsbrott som resulterar i skador eller död i genomsnitt varannan minut. Frankrike anmäler över två hundra våldtäkter om dagen. På bilden: Demonstranter håller upp bilder på Lola med texten: “Lola hade kunnat vara vår lillasyster” i Paris den 20 oktober 2022. (Foto av Emmanuel Dunand/AFP via Getty Images)

Vittnen, fingeravtryck och bilder från övervakningskameror ledde snabbt polisen till att gripa en kvinna. Hon erkände men sa att hon absolut inte kände någon ånger. Detaljerna hon berättade, som bekräftades av obduktionen, handlar om att hon tejpade för Lolas mun, klädde av henne, band henne i en stol, våldtog henne med olika föremål, skar delvis upp hennes hals, hällde upp blodet i en flaska och drack det, rökte en cigarett för att sedan skära av hela halsen. Kvinnan knivhögg den döda kroppen flera gånger innan hon lade den i en plastlåda som hon bar bort en bit på gatan.

Läs vidare

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Frankrike går mot barbariskhet och kaos

 1. Det är intressant men det stora frågan är Varför?
  Servissa likheter i Skellefteå och andra fall

  36
 2. Pettersson upplyser om sanningar av Gatestone. Ett media med trovärdiga upplysningar.
  – Finns det något att lära av Frankrikes erfarenheter av mångkultur? Ja börja idag. Det kan vara försent imorgon om det inte redan är försenat.

  50

Kommentera