Elsa Widding, nummer 46, förklarar hur SVT arbetar

PUBLIC SERVICES PROPAGANDA. Elsa Widding är energiexpert med flera ledande befattningar bakom sig i stora energibolag. Hon verkade bl.a. som expert i Regeringskansliet med ansvar för Vattenfall under den förra borgerliga regeringen.

Elsa Widding Bild: Klimatupplysningen

Widding gjorde sig då känd för allmänheten som en person med mod att tänka rationellt och självständigt genom att påvisa Vattenfalls extremt kostsamma köp av det holländska energiföretaget Nuon som en stor förlust för den svenska staten.

Att hon fick rätt genom sin förmåga att bruka sunt ekonomiskt förnuft är idag vida känt. Elsa Widding är idag allvarligt bekymrad över hur klimatforskningen förvanskas redan innan den når ut från FN:s klimatpanel IPCC.

Idag är Elsa Widding, riksdagsledamot för Sverigedemokraterna. -Pettersson misstänker att det inte gör henne populärare hos Erika Bjerström och SVT.

Om Elsa Widding på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Elsa Widding, nummer 46, förklarar hur SVT arbetar

 1. Skriver minst en gång om dagen till vår statliga fake news kanal SVT och rättar felaktigheter i deras nyhetsflöde. Bedrövligt att jag ska bekosta denna propagandakanal som mer liknar ryska Pravda med mina skattepengar. Hoppas nuvarande regering sparkar alla vänsterjournalister och anställer riktiga journalister som inte får sin anställning för att dom är släkt eller har en rödfärgad partibok.

  18
 2. Kom igen nu svt. Ordna en debatt mellan svt experten Erika och den riktiga experten Elsa Widding…..

  41
  • Elsa har fått erbjudandet men då Elsa insisterade på att debatten skulle gå i direktsändning var inte SVT intresserade längre.

   26
 3. Självklart vågar inte Erika möta Else Widding i direkt sändning.
  Erika kommer att framstå som en nolla.

  57
  • Jag undrar om EB har valt sida i detta och har svårt att ens ta till sig uppenbara fakta…. för med många verksamma år inom detta område dock inte som forskare väl? Kanske man snappat upp ett och annat som “makes sense” MEN som inte passar som hand i handske i det PK?

   15
  • Wedding vet i alla fall vad hon talar om ! Till skillnad från miljömuppar som dar har ett itresse av att sälja någonting?

   36

Kommentera