Flickan i skogen – var det värt priset?

Ta dig tid att lyssna på Julia Caesars känslosamma genomgång av den hemska “händelsen” i Skellefteå i somras!

Den sjunde juli 2022 blir en nioårig flicka i Skellefteå utsatt för grov våldtäkt och mordförsök genom strypvåld när hon är på väg hem från fritids.

Flickan – vi kan kalla henne Josefin – får bestående hjärnskador och kommer att för överskådlig tid behöva hjälp med allt under dygnets alla timmar. Skellefteå kommun måste anställa sex personliga assistenter för flickans räkning.

Julia Caesar

Om den 9-åriga flickan på bloggen…

Den etiopiska pojken som misstänks för våldsbrotten mot en flicka i Morö backe, Skellefteå i somras har genomgått en rättspsykiatrisk undersökning.

Pojken lider av en allvarlig psykisk störning, både vid tidpunkten för brotten i somras och nu under undersökningstillfället enligt ett tingsrätten.

Pojken bedöms vara i behov av psykiatrisk tvångsvård och att det på grund av störningen finns risk för återfall i allvarlig brottslighet.

12 thoughts on “Flickan i skogen – var det värt priset?

 1. Vi minns alla Löfvens ord i partiledardebatten om flyktingarna. Det är en liten kostnad i början men lite längre fram blir dom en vinst för samhället. Man undrar vem det är som röstar på detta verklighetsfrämmande parti?

  23
  1
  • Vad menar Rädd med inlägget? Min sak är att våldsamma negrer ska kastreras och skickas ut ur mitt Sverige med en fot i det svarta arslet. Vad tycker Rädd?

   43
   3
  • @Öskute: Nu har jag ännu inte hört hela men rent generellt görs det väl otroligt många dokumentärer om tragiska händelser. Är du emot dokumentärerom verkligheten rent generellt eller är det att avsändaren (för en gångs skull) anlägger ett perspektiv där nackdelar med okontrollerad immigration tas upp?

 2. Svenska regeringen är skyldiga till detta !
  Men dom Tigger som vanligt och tar ett glas vin till !

  43
  3
 3. Helt ärligt hoppas jag att det finns några stora, starka och förbannade svenskar i Skellefteå. Negern har förbrukat sin rätt…..

  54
  3
 4. Denna flicka plus hennes familj har fått sina liv förstörda, och kommer att få leva därefter,
  allt medan gärningsmannen och hans familj kommer att belönas med livslång försörjning?
  Medskyldiga till detta är alla Tycka synd om figurer, som tycker att hela världen kan samlas här i Sverige och leva av skattebetalarnas inkomster?
  Vilken av dessa båda familjer somm blir hårdast drabbad är lätt att räkna ut

  88
  2
  • Sossepolitik som den bedrivits i Sverige sedan beslutet om mångkulturen 1975.
   Nu är sossarna skitnödiga när all skumrask kommer i dagen .

   25
   2
 5. När skall gränserna stängas för icke asylberättigade afrikaner. Närmaste asylländer i det här fallet är Egypten, Kenya eller Arabländerna.

  69
  1

Kommentera