En ökning av migranter som inte är i behov av internationellt skydd

INVANDRING. EU-kommissionär Ylva Johansson klargjorde i ett tal för Europaparlamentet att de som tar sig över Medelhavet och genom Balkan saknar skyddsbehov och därmed asylskäl och ska återvända hem.

Knappt 3 % av dem som kommer över Medelhavet är flyktingar enligt FN. Resten är ekonomiska migranter.

Den helt övervägande andelen migranter handlar om välfärdsmigranter, personer som önskar ta del av den högre levnadsstandard som européerna skapat.

Ylva Johansson (S) som arbetar på sin egen välfärd för en månadslön av c:a 245 000 kronor plus tillägg sa i sitt tal bland annat.

Det har också varit mycket fokus på de problem och utmaningar som vi har. Jag sysslar med detta dagligen. Vi har enorma utmaningar. Vi har sett en ökning av irreguljära ankomster längs både västra Balkan-rutterna och Central Med-rutten.

 • Och vi har också sett att denna ökning inte orsakas av fler människor som flyr från förföljelse eller är i behov av internationellt skydd.
 • Vi ser en ökning av nationaliteter som förmodligen inte är i behov av internationellt skydd.
 • Vi har sett en ökning längs rutterna på västra Balkan för pakistanier, kubaner, indier, turkar.
 • Vi har sett en ökning på West Med-rutten för tunisier och egyptier i Bangladesh.

Naturligtvis måste detta åtgärdas. Det är därför jag var i Bangladesh och Pakistan förra veckan, för att diskutera med dem hur snabbt de som inte är berättigade att stanna, men också rättsliga vägar och hjälp för de återvändande.

Vi måste beakta att den övervägande majoriteten av personer som nu kommer över centrala Medelhavet inte är i behov av internationellt skydd, förklarar EU-kommissionär Ylva Johansson i sitt tal.

-Pettersson säger att så har det sett ut i en lång följd av år, ändå får ekonomiska migranter stanna i Europa och Sverige…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “En ökning av migranter som inte är i behov av internationellt skydd

 1. Den gamla kommunisten Ylva Johansson är en av de värsta pådrivarna för massinvandring till Europa i allmänhet och Sverige i synnerhet. Är hennes tjänst i EU tidsbegränsad, eller är den på livstid?

 2. Knappt jag tror det är sant, var hon berusad eller har verkligheten hunnit ikapp.
  Hoppas att detta tal läses av de som jobbar på vårt Migrationsverk, läs GD.

  43
 3. Ylva J, dags att vakna till nu
  när Sverige o Västeuropa
  har oöverstigande problem
  med imigrationen. Arma land.

  42
 4. Det som finns i texten “personer som önskar ta del av den högre levnadsstandard som européerna skapat”. . Detta ska hellre förstås som : Personer som KRÄVER ta del av den levnadsstandard som arbetas ihop av europeerna .

  Var i texten om mänskliga rättigheter står det att alla som vill komma hit och leva gratis i hög standard ska få göra det !

  U-hjälp handlar om att hjälpa folk en tid att “komma på fötter” , de som inte tillgodogör sig hjälpen är därmed ohjälpligt och därför kan lämnas åt sitt öde !

  Att som nu pumpa in miljoner och miljarder till korruption medan folken knappt får något alls är helt sjukt och straffbart ! (?)

  51
 5. Stäng gränserna i minst två år så att västländerna kan reda upp problemet som redan finns i EU länderna. Den sjuka fd.politikern som uppmanade Svenska folket att ” ÖPPNA DITT HJÄRTA ” samt tackade importfolken ” TACK FÖR ATT DU VALDE SVERIGE ” denna person och hans anhang bör interneras.

  59
 6. Nästa gång hon öppnar munnen säger hon att de med verkliga skyddsbehov är så svaga så de måste flygas in till Europa.
  Sedan börjar skytteltrafiken.

  Ylva erkänner inga nationers gränser och tycker att alla ska ha allt. Hon säger också att vi fått för mycket och nu ska vi dela med oss. Feministen i henne ger att systerskapet är viktigare än alla lagar och regler, gynnar det systrar så skiter hon i lagen.

  41
 7. Tror inte ett ord av vad “hen” säger EU byter endast namn på företeelsen då upphör ju problemen.

  19
 8. Ja.du Ylva.Det tog några år för dig innan polletten trillade ner.Men,hur tänker EU lösa detta problem nu ? Det räcker inte att bara konstatera ett faktum.Kraftfulla åtgärder måste till snabbt och inte inte bara en massa åratalslånga utredningar och snickesnack…

  77
  • Hon eller EU kommer inte att lösa någonting. De är så nöjda med sina överbetalda liv utan att behöva prestera ett skit.

   45

Kommentera