Klimatvarning döms ut av Mattias Karlsson (SD)

KLIMAT. SD:s landsbygdspolitiska talesperson Mattias Karlsson dömer ut FN:s kraftfulla klimatvarning och beskriver den som överdriven och ska tas med en nypa salt, säger han till Expressen.

Mattias Karlsson SD

Att jorden blir ett helvete tror jag inte det finns vetenskaplig konsensus kring. Sedan ska man inte vara naiv och blunda för att det finns politiska intressen i den här frågan, säger Karlsson.

En så pass stor fråga som rör så pass mycket pengar måste man vara medveten om att olika grupper kommer koppla upp sina intressen på, säger han.

Samtidigt kräver Mattias Karlsson att regeringen nu tar strid mot EU i klimatpolitiken. Han menar att EU använder klimatfrågan för att skapa mer makt och inflytande ”på bekostnad av nationalstaterna”.

-Pettersson menar att det är märkligt att klimatet idag jämförs med den kallaste perioden på flera tusen år. Under “lilla istiden” frös och svalt folk.

Den lilla istiden medförde kalla vintrar i många delar av världen, vilket är utförligt dokumenterat i Europa och Nordamerika. Glaciärerna i Alperna växte, speciellt i mitten på 1800-talet. Floden Themsen i England och kanaler och floder i Nederländerna frös ofta till på vintern. Den perioden jämför klimataktivisterna med.

Varför inte jämföra med den underbara värmetiden?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “Klimatvarning döms ut av Mattias Karlsson (SD)

 1. Den som lever får se! Organisk kemi låter inte direkt som kvasivetenskap i mina öron iaf. Kanske vi kan bli en liten gasplanet på sikt.

 2. Bra där Mattias… det märks att partiet har tagit in kompetens i form av Elsa Widding och Jessica Stegrud som utbildar SD. Bra där Charlie Weimers… ska vi äntligen få tyst på skriken att SD är ett ”Putinistiskt” parti? Nu ska vi bara terroriststämpla hamas och islamiska brödrafolket med alla dess undergrupper… men det lär väl feministerna och vänstern slå sig blodiga för. (Fan vet varför dom kämpar för kvinnoförtryck och homofobi)

 3. Att denna artikel kom in i X-pressen kan vi tacka alla som röstade SD i valet !!
  Även om vi “endast” fick 20 % av rösterna,börjar det vändas till det bättre….

  14
  1
 4. Han har helt rätt. Dessa “forskare” som skrämmer upp folk bara för att får högre anslag som naturligtvis ska hamna i deras redan feta plånböcker. Naiva politiker och småungar sväljer ju deras budskap okritiskt, Sen finns det ju riktiga forskare som inte stämmer in i den allmäna lovsången men dom tystas ju ned effektivt sen finns det ju dom som inte vågar annat än att hålla med de korrekta i rädsla att förlora sin försörjning. Detta är ju helruttet-

  31
  1
 5. Varför fördömer INTE (SD) Fascist Rysslands miljöförstöring i Ukraina??

  (SD) verkar ha förlorat sin själ! Kommer de att bli ett nytt 4% alternativ 2026. Risken finns när man INTE agerar i folkets intresse.

  När stoppas importen/migrationen av analfabeter och islamister?
  När börjar utvisningarna av de kriminella migranterna och deras familjer?

  6
  17
  • Sala, har du fortfarande inte förstått att SD agerar och får igenom politik efter de 20 procent av rösterna de fick.

   För övrigt var det Charlie Weimers (SD) som kom med förslaget som gjorde att EU igår klassade Ryssland som sponsor av statlig terrorism.

   18
   3
  • Vad är detta för dumheter SD är väl det enda parti som lyckas gå igenom en terrorister stämpel genom FN?
   Fens det någon annan som skulle våga något liknade ? Inte ens Putins rödingar i Vänsterpartiet skulle våga göra något liknade?

   5
   1
 6. Guterres är en föredetta korrupt socialist från Portugal. Han leder en korrupt organisationen. Hur stor tilltro kan man sätta till en sådan kombination?
  Att mycket av detta är muterad kommunismen som Mattias säger har jag tänkt mig länge.
  De flesta trodde att kommunismen var död när Berlinmuren föll. Det var helt fel kommunisterna var bara förvirrade ett tag sedan kom nya infallsvinklar som pk och woke vilket man kan kalla för mutationer.
  Det har också gjort att kommunismen 2.0 har gått under radarn. De har kunnat fylla på med aktivister i svenska myndigheter och inte minst i Svt och SR. Än värre är att EU har också blivit fullt av aktivister. Tidigare var EU ett rött skynke för kommunisterna det ansågs som kapitalismens högborg.
  Den gröna sekten är en totalitär rörelse med kommunistiska och fascistiska rötter.
  Får dom inget motstånd så kommer de att lyckas.

  53
  2
 7. Det gör Mattias alldeles rätt i. Det behövs en stadig motvikt till Greta, samt röda och gröna kommunister. Och tänka sig, det blev vinter och snö i år igen.

  65
  1
  • Håkan.
   Du är okritisk till nästan allt som bloggen skriver eller tycker.
   Utom synen på Rysslands anfallskrig. Jag tror att du är en propaganda maskin.

   6
   36
 8. Det är en höjdare !! Det han säger är att kejsaren är naken??
  Frågan är hur lång tid det tar för EU s troll att fatta innebörden

  71
  1
 9. Det skulle var bättre för mänskligheten om FN sysslade med sin ursprungliga uppgift. Och detta är att stoppa Rysslands huvudlösa aggression mot Ukraina. Istället håller fjantarna på med kvasivetenskap och spelar på okunniga människors skräck för det okända. Agerandet visar klart på att FN spelat ut sin roll!

  84
  6

Kommentera