Afrosvenskar mest utsatta för våldsamma hatbrott

INVANDRING. Afrofobi är det vanligaste motivet bakom anmälda hatbrott. Brotten mot afrosvenskar är också mer våldsamma än andra hatbrott. En femtedel av anmälningarna handlar om våld. Det visar en rapport som Brottsförebyggande rådet gjort på uppdrag av regeringen.

Den ständigt kränkte Momodou Jallow är Riksdagsledamot för Vänsterpartiet.

Att hatbrotten ofta är oförutsägbara och sker i många olika sammanhang kan även leda till ett tillstånd av ständig beredskap, säger Lisa Wallin på Brå till Dagens Juridik. Hon menar att det innebär att alla i gruppen drabbas indirekt.

Enligt Brå görs en hel del för att synliggöra och utreda brott som skett, men det behövs mer åtgärder för att förebygga brotten.

Rapporten från Brå…

-Pettersson säger att alla i gruppen svenskar drabbas indirekt av massinvandringen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

26 thoughts on “Afrosvenskar mest utsatta för våldsamma hatbrott

 1. Så hemskt, så hemskt såååååå. Vi vita är ju privilegierade, särskilt vi vita män. Det är ju fortfarande vi som har makten hörs det upprepade gånger i media, bland feminister och annat löst vänsterpack. Därför är väl den här OT-nyheten rena atombomben för den svenska propagandaindustrin!
  https://archive.ph/8HgtC

  • Skolsocionomens uppdrag är att följa lagar och regler. Även nya regler och lagar. Sossar är de….allihopa.

   • Aktivisters självpåtagna roll är inte att följa lagarna, deras roll stavas civil olydnad, ett finare ord för att oftast begå brottsliga gärningar, jfr deras perversa stopp på motorvägen i Stockholm, där akut ambulanser stoppades. Tror du Al Gore på fullaste allvar att präster och diakoner inom Svenska Kyrkan, att flertalet socionomer med sin psykotiska samhällsläggning, journalister mfl kommer att följa lagen?, Well, think again! Ska SD få igenom kraven enligt länken måste det först ske en utrensning av politiska inkvoterade aktivister.

 2. Det är ju ganska klart att kommer man hit och beter sig som idioter så blir man
  bemött därefter med rätta.Det är väl ganska enkelt.Men somliga bättrar sig aldrig.

  16
 3. Och de vill inbilla oss, att det är vi svenskar som står för dem! När det I själva verket är gamla konflikter från hemlandet mellan olika folkgrupper, som blossat upp, HÄR! T ex, den mellan hootier och totsier, för att ta en!

  Men att indirekt utpeka oss svenskar, genom att förtiga detta, är att utsätta oss för dylika hatbrott och hets!

  15
 4. Storkäften Jallow har ju hamnat i rätt parti, mycket munväder och lite verkstad,
  det är kommunisters signatur.

  15
 5. Enligt förvaltningsmyndigheten Forum för levande historia:

  “Rasism En ideologi, uppfattning, värdering eller struktur som bygger på en indelning av människor i ett hierarkiskt system av raser, utifrån hudfärg eller etnisk tillhörighet, där vissa raser tillskrivs ett högre värde, positivare egenskaper och ibland moralisk rätt att härska över andra.”

  När vänstermänniskor försöker göra alla till svenskar så bygger det på att de anser att andra nationaliteter har ett lägre värde än den svenska. Det är också intressant att av de tre abrahamitiska religionerna de två ickekristna anser att deras anhängare har högre värde än andra för att just de är anhängare.

  “Ännu en gång ropade Herrens ängel från himlen och sade till Abraham: ”Jag svär vid mig själv, säger Herren, att eftersom du gjorde detta och inte vägrade mig din ende son, skall jag välsigna dig och göra dina ättlingar talrika som stjärnorna på himlen och som sanden på havets strand, och dina ättlingar skall inta fiendens städer. Och alla folk på jorden skall önska sig den välsignelse som dina ättlingar har fått. Detta skall ske därför att du lydde mig.” (1 Mos 22)

  Fobi brukar betecknas som en obefogad rädsla. Det är inte helt korrekt då rädsla för exempelvis ormar och spindlar i många fall är berättigad. När det gäller vissa utlänningars situation kan nämnas att Sverige som regel hamnar i topp vad som gäller jämlikhet, jämställdhet och tolerans i konkurrens med Norge. Med andra ord så skulle dessa, i huvudsak ekonomiska migranter, ha det bra mycket sämre i andra länder inklusive deras hemländer.

  Nu rör det sig om anmälda brott och vi vet att det förekommer både okynnesanmälningar och falska anklagelser samt att man på högt juridiskt håll anser att en svensk kan inte bli diskriminerad och troligen inte heller bli utsatt för rasism. Vi vet att båda teserna inte är sanna.

  14
  • Det kan väl inte vara diskriminering att vägra hälsa på svenska kvinnor…? I så fall skulle det väl vara förbjudet? Att vägra alltså…

   13
 6. Konstigt att det då fortfarande strömmar afrikaner till Sverige. Har de ingen självbevarelsedrift? Likadant med de som redan är här. Vägen hem är precis lika lång som vägen hit. Det är ju trots allt frivilligt att bo i Sverige. BRÅ är ju liksom alla andra statliga organisationer i Sverige marinerade i sozzeriet och extremvänster. Etniska svenskar är de så är överlägset mest utsatta för rasism och hatbrott i Sverige, men enligt extremvänstern är ju vi inte en folkgrupp och kan därför inte utsättas för sådana brott.

  28
 7. Om ”den skuldtyngda bild av den västerländska civilisationen som sedan årtionden hamrats in i oss”,
  skriver Gunnar Sandelin och Mohamed Omar, i var sitt inlägg i Det Goda Samhället.
  Sandelin skriver bl.a. om:
  ”Den svarte mannens börda”, en bok av författaren Fredrik Segerfeldt och som vänder upp och ned på de självutnämnda antirasisternas världsbild. Av uppskattningsvis tio miljoner afrikaner som föll offer för transatlantisk slavhandel, så skeppades de flesta till Latinamerika eller Karibien, bara knappt en halv miljon kom till USA. Det var fler vita, över en miljon européer, däribland svenskar och amerikaner, som blev slavar i Afrika efter att deras handelsfartyg kapats av afrikanska pirater. Få känner till att Sverige och USA i början av 1800-talet, tillsammans försökte bekämpa denna slavhandel, vilken inte upphörde förrän fransmännen koloniserade Algeriet.
  (hela inlägget kan läsas här):
  https://detgodasamhallet.com/2021/05/17/gunnar-sandelin-den-vite-mannens-grav-missionarernas-kamp-mot-slaveriet-i-det-svarta-afrika-1960-del-1/

  Mohamed Omar skriver om,
  ”En vit mans kamp mot slaveriet i Afrika”:
  ”Numera ska den vite mannen framställas som historiens värsta skurk, men slaveriet fanns redan i Afrika, afrikaner och araber ville fortsätta med slaveri. Det var vita män som avskaffade slaveriet, ofta inspirerade av kristen tro. När de vita ville förbjuda slaveriet i Afrika mötte de stort motstånd. Slaveriet i Afrika och arabvärlden fortsatte långt efter att det avskaffats i Amerika, i Saudiarabien först på 1960-talet”:
  (hela inlägget kan läsas här):
  https://detgodasamhallet.com/2020/08/12/mohamed-omar-en-vit-mans-kamp-mot-slaveriet-i-afrika/

  33
 8. Rasism är ett skapat problem och löses bäst med återvandring!
  Noll invandrare = noll problem med rasism.

  53
 9. NEJ, det tror jag INTE på!

  Att klaga på rasism är ett sätt att ta sig fram i samhället utan att ha relevant kunskap alt personliga egenskaper

  71
 10. De kan ju se till sitt personliga uppträdande, de stackarna som känner utsatta för hatbrott….

  58
 11. Om vi skickar hem alla muslimer och svarta afrikaner kommer hatbrotten gå ner markant i Sverige.

  69
   • Detta är ett exempel på varför BRÅ är en av de många myndigheter som behöver läggas ner.

    21
  • Niklas R, de flesta hatbrott sker mot etniska svenskar. Hur många svenska tjejer får höra att de är horor varje dag? Hur många svenska killar blir rånade varje dag?

   56
   • I takt med ökad invandring av brottsbenägna kulturer ökar naturligtvis både den sk afrofobin samt islamofobin. Men det är ingen fobi! Det bygger på empiri och erfarenheter. Båda dessa grupperingar står för droghandel och våldsamma skjutningar.
    Sverige och svenskarna behöver bli mer misstänksamma och avogt inställda mot dessa kulturer. Konklusion: mer rasism mindre naivitet.

    35
   • Det är helt förkastligt att brottsförebyggande rådet lånar ut sig till sån uppenbar lögn. Men vad kan vi vänta oss av en organisation så infesterad av vänsterdårar.
    Vem har hört talas om i nyheterna att en neger är svårt misshandlad?
    Det låter på brottsf. rådet som att negrer misshandlas i parti och minut. Det konstiga är att man inget hör ifrån nyheterna om det, såvida inte mediabolagen håller negermisshandlingarna hemligt.
    Slutsats: Detta är “fake”.

    24

Kommentera