Vänsterpolitiker visar sig riktigt vänsterbliven

INRIKES. Det har blivit en debatt om ”Normkreativa sagostunder” på Kalmar stadsbibliotek, där vuxna män utklädda till kvinnor under namnen ”Fröken Skamlös” och ”Bystiga Damen” läser böcker för småbarn? Bland andra Sverigedemokraten Björn Söder kritiserade tilltaget och menade att barnen (2-7 år) skulle lämnas utanför de sexuella böjelserna. Den homosexuella Jonas Gardell tyckte då: ”Slående hur lika SD är Irans mullor”.

Robert Hannah, riksdagsledamot för Liberalerna la sig i debatten och tycker Björn Söder och Jonas Gardell är lika goda kålsupare.

Vänsterpartiets tidigare riksdagsledamot, numera regionpolitiker, Ulla Andersson gick igång och tyckte inte om att Robert Hannah (L) anser att Björn Söder och Jonas Gardell är lika dåliga – detta eftersom Björn Söder enligt henne är nazist.

”Björn Söder, ni vet nazisten…”, skriver Ulla Andersson

Ulla Andersson har varit Vänsterpartiets talesperson i ekonomisk-politiska frågor. Damen tillhör också en skara högt uppsatta vänsterpartister som ogillar yttrandefrihet. Andra i det gänget är bland annat partiets tidigare ledare Jonas Sjöstedt och riksdagsledamoten Daniel Riazat.

Att Ulla Andersson, trots sin bakgrund som talesperson i ekonomiska frågor, är väldigt vänsterbliven står ställt över alla tvivel. Man ser tydligt varför det blir katastrof i alla länder där kommunister styr.

-Pettersson noterar att Ulla Andersson tycker att Sverigedemokrater är nazister och att SD har ansvar för lönerna i Sverige.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

19 thoughts on “Vänsterpolitiker visar sig riktigt vänsterbliven

 1. Ulla Andersson är ju kommunist, och att förvänta sig att det kommer något vettigt ur
  foderintaget från en sådan är inte möjligt.

  15
 2. Ulla Andersson tycker att Sverigedemokrater är nazister
  Men Rebecca Weidmo Uvell tycker att Ulla Andersson inte har något att vara mallig över, vars parti bildades 1917, där partiledaren Zeth Höglund var god vän med Lenin.
  Ledarskapet övertogs 1924 av Nils Flyg, som fem år splittrade partiet i två delar, då han bildade Sveriges Socialistiska parti, med sympatisk inställning till nazismen och som även erhöll ekonomiskt stöd från Nazityskland. Den andra delen kallade sig fortsatt för Sveriges Kommunistiska parti, stod under ledning av Hugo Sillén och gav stöd åt Stalins och Hitlers uppdelning av Europa genom Molotov Ribbentrop-pakten.

  Och vem betalade för Vänsterpartiets hus som inköptes 1937, deras högkvarter på Kungsgatan i Stockholm?
  Huset finansierades med stor sannolikhet av blodspengar från en av de värsta mördarna i historien. Ledande vänsterpartister har öppet erkänt att pengar kom från Moskva och kallade det för ”ett naturligt inslag i den proletära internationalismen”. På samma sätt är det med Vänsterpartiets kursgård i Norrtälje, köpt med pengar från Sovjet och DDR.

  Rebecca Weidmo Uvell skriver om ”Vänsterpartiets makalöst vidriga historia”, läs hela artikeln här:
  https://uvell.se/2017/09/20/vem-betalade-vansterpartiets-hus/

  18
  1
 3. Oj vad SD intressar sig för sexuella minoriteter. Här hemma ser man nästan inga men i Sydeuropa ser man ofta transvestiter på gatorna.
  De stör ingen vad jag sett.
  Thoralf tycker han gjort ett riktigt scoop.

  23
  • Stör någon gör väl ingen i så fall, ej heller mördare, vandaler eller våldtäktsmän, SÅ LÄNGE MAN INTE DRADDAS AV DEM!!!

   OCH HÄR ÄR DET UTSATTA MANIPULERADE FÖRSTÖRDA BARN DET GÄLLER!!!

 4. Socialister är uteslutande samhällsparasiter. Genom hela livet lever de behagfullt, utan att skämmas, på andra människors pengar. Konsten att roffa åt sig, och smutskasta motståndare, är ofta nedärvd, i flera generationer och utvecklas så småningom till ett permanent handikapp. Man kan förstå varför bidragssamhället är så omhuldat, i denna gruppen.

  23
 5. Hon har alldeles för hög ersättning i förhållande till tankeförmåga alltså en helt vanlig missundsam kommunistj. ..l

  29
 6. Socialister vill inte att Sverige ska finnas till. Socialister tycker vi fått för mycket och nu ska vi dela med oss. Socialister vill att alla ska ha allt.
  Tyvärr har socialister kapat maktens korridorer i nationen Sverige, jag tror vi alla måste hjälpas åt att kasta ut dem!

  34
 7. Varför ska barn som är 2 år lära sig att bli normkreativa ? Herre Gud vilket svammel ! Barn är barn och varför måste utspökade fjollor läsa sagor för dom med ekivoka antydningar ? och vad är det för föräldrar som drar med ungarna på något dylikt ?

  50
 8. Va i helvete är de för sjuka föräldrar som låter sina barn titta på dessa föreställningar.
  Socialtjänsten måste göra hembesök och kolla upp vad som försiggår.

  55
  1
 9. Jag saknar Ulla, det finns ingen annan där man ser snålvattnet rinna till i strida strömmar när hon pratar om “de rika”. Hon brukar också glömma att nämna att lågavlönade par i hus, som hållit igen och amorterat, räknas som “de rika”

  51
  1

Kommentera