Jonas Gardell: ”Slående hur lika SD är Irans mullor”

HBTQ. De anställda på Kalmars Stadsbibliotek anordnar ”Normkreativa sagostunder” på Stadsbiblioteket för barn i åldern 2-7 år. Mångas surt förvärvade och inbetalade skattemedel används till detta.

“Vad är det som är så ”fint” med att vuxna män utklädda till kvinnor under namnen ”Fröken Skamlös Vinhora” och ”Bystiga Damen” läser böcker för småbarn? Låt barnen vara ifred från era sexuella böjelser. Dem får ni gärna ha, men lämna barnen utanför” skrev Sverigedemokraten Björn Söder på Twitter.

Jonas Gardell uppskattar inte kritiken från SD med flera utan jämför SD med Irans mullor, skriver Expressen.

-Pettersson är varken expert på Gardells värld eller mullornas Iran, men kan trots att jag vet att Jonas Gardell är god för flera hundra miljoner tänka mig att betala Gardell en resa till Iran så han kan studera mullornas politik på nära håll. Jonas kanske kanske kan erbjuda sig att läsa sagor för iranska barn…

Iran hänger bögar från byggkranar

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 thoughts on “Jonas Gardell: ”Slående hur lika SD är Irans mullor”

 1. Vem är det som inte tittar sitt fula tryne fram, om inte mullan Gardell, med sitt stora feta islamistiska pekfinger! “Så gör man inte SD i transislamismens land!

  Dessutom är väl dessa skräcksagovarelser mer likt mullor, än någonsin någon annan i vårt land, som inte är fanatiskt islamist!

 2. När de med mer konservativa åsikter argumenterar på samma sätt så beskrivs det av vänstern som att göra en halmgubbe.
  DVS ikläda motståndaren åsikter den inte har och sedan argumentera och skambelägga utifrån det.
  Bara ett dumhuvud jämför ett demokratiskt valt parti med islamister. Vi ser och hör samma dumheter när fascism och nazism appliceras på de som inte gillar invandringspolitiken och avvecklandet av de Svenska nationen.

  19
 3. Det som är slående är hur korkad Jonas Gardell är.
  De svenska homosexuella hyllar och vurmar normalt för muslimer, muslimer som piskar och mördar homosexuella. De svenska homosexuella hatar däremot SD.
  Jonas Gardells egen bror sympatiserar terrororganisationen Hamas som kastar homosexuella från hustak.

  25
 4. Tänk när Stefan Löven med det smarta tjejgänget var i Iran och supportade mullorna. Ja det var tider det !

  49
  1
 5. Det är vel fint att introducera små barn med sexualitet, prostitution, alkohol, skam och trans/trams

  26
  3
  • Barn ska inte påtvingas sånt där. Förstår inte mig på Gardell där riktigt. Barn har inte med sexuella att göra, för då blir det ju pedofili. Fattar fan inte vad som hänt? Var inte tal om sånt när mina barn vat små. Har varit på både teater o Mora träsk o vad allt det fanns. Men inget konstigt med sexuella idéer. Det ska vara normalt

   29
 6. Hans bror var med på ship to Gaza och bråkade med Israelerna. Det kanske är hans bror som är mest lik mullorna i Iran.

  60
  1
 7. Gardell ser man ibland på sommaren när han sitter på Stallmästaregårdens terass och fjompar sig med nån bögpolare. Så bögen är dränkt i pengar. Men han är väl tjenis med de som styr våra liv.

  69
  1
 8. Dekadansens överstepräst har uttalat sig, att han och andra fjollor beter sig som
  dom gör ger honom ingen rätt att dra in oskyldiga barn i deras skruvade värld.

  Att uttala sig om och jämföra SD med Mullorna i Iran visar bara på att han blivit
  en gammal gnällig gubbe som tycker att alla pervositeter ska tvingas på både
  barn o gamla. VET HUT DRUMMEL!

  75
  2
 9. Gardells uttalande torde anses vara högt beröm för är inte mullorna en av de gruooer som Gardell och dennes liknar vurmar för ?

  36
  1
  • Vad vet han om barn ?? Deras barn har ju fötts av nån annan. Bögar och andra sexuellt onormala ska inte ha med barn att göra

   37
   3

Kommentera