7 thoughts on “Dagens

 1. Det allra bästa för oss alla(inkl. centerfolket) vore om pedofilpartiet raderades ut. Om inte annat så för barnens skull, för annars finns risken för att övergreppen blir ännu fler framöver.
  På 90-talet var det Lennart Daleus som styrde, men han var så försynt att få visste vem han var. Då kom Yrvädret Maud Olofsson in och, tvärtemot sin föregångare, satte igång att gapa, skrika och härja med alla motståndare hon inte kunde tåla. Särskilt var det SD som denna odemokratiska varelse kastade skit på, fastän Åkesson då var på väg in i riksdagen. Och efter denna gaphals kom så ett ännu värre skrik-höns. Gemensamt för bägge två är ju dess aggressiva och hatiska betéende i debatterna. Dessutom var nog inte Annies frukostar bestående av taggtråd och ättika(ej högersko ?) så lämpliga heller, för den taktiken visade sig bara öka på farten mot avgrunden. Bara en enda gång under valåret bröts den nedåtgående trenden och det var när Almedals-dåren påstods sig vilja avliva Rö´skrikan. Då vände kurvan plötsligt lite uppåt. Säger en hel del om vad väljarna tycker om den gallskrikande kärringen.

  10
 2. ”ANNIE NON GRATA” sägs det internt.
  Hon som är beredd att prata med ALLA utom hälften .
  Påminner om schizofreni.

  17
  1
 3. Nej, det är ingen tragik om C försvinner från den politiska kartan. De kvarvarande bönerna kan hitta andra för dem positiva partier.
  Centern har bara en massa drägg kvar i sin ledning. Annie Lööfs har satt ribban.

  22
  1
 4. Centern tappade 22% av sina röster vid valet. Kommer C att fortsätta i samma stil, förklarar C sig själva ”persona non grata”.

  25
  2
  • Jag läser att Muharrem som ställer upp som ledarkandidat i Centerpertiet är trött på vita män .
   Mej veterligt har det aldrig tidigare ingått att partiledarkandidater vädrat sina sexuella preferenser.
   Jag hoppas Muharrem hittar en snygg N-are som han kan mysa med .

   12
   1

Kommentera