Rekord-mycket snöfall på Grönland

Det har sedan 1/9 i år till 24/10, ramlat ned rekordmycket snö på Grönland, hela 141.3 Gigaton.

=141300000000 ton.

Den kinesiske klimatexperten Tji Fi Kni säger att det är 100% säkert att det kommer mer snö, han tillägger att det i år kan bli problem för Tomten att ta sig över Grönland om snöfallen fortsätter i samma takt.

Tittar man på diagrammen nedan så ser man att det aldrig sedan 1981 ramlat ned så mycket snö på Grönland til 24/10 med start 1/9.

9 thoughts on “Rekord-mycket snöfall på Grönland

 1. Hur kan det stämma att det kommer mycket snö på Grönland. Svenska klimatexperter med SVT i spetsen har ju enhälligt förklarat att all snö och is kommer att smälta inom en snar framtid och orsaka stora översvämningar i hela världen. Någon måste ju ha fel. Och eftersom verkligheten tydligen inte stämmer med svenska klimatalarmisters teorier så är det verkligheten som borde förbjudas att framföra sina saker.

 2. Det beror på klimatförändringarna.
  Dj*vligt bekväm lära det där, klimatförändring. Vad som än händer så beror det på klimatförändringarna.
  Att jag inte ids städa upp i trädgården beror nog också på klimatförändringarna.

 3. På 1000-talet övergav Vikingarna Grönland, detta för att klimatet blev kallare vilket fick träden att försvinna!
  Forskare har även nu mycket riktigt under borrkärnor av 1000-tals meter tjock is funnit spår av löv och granskogar på Grönland, frågan blir därför:- Var är den globala uppvärmningen alla talar om, det var ju bevisligen varmare på vikingatiden!?

  26
 4. Detta lär precis som det färska köldrekordet på Antarktis förtigas av SVT och TV4 mfl, men stiger temperaturen i ngn vecka så blir hela väderkartan orangeröd i TV.s väderrapporter!
  Agendasättande journalistik och nyhetssändningar är bara förnamnet!

  27

Kommentera