Skott mot lägenhet i Malmö

BROTTSLIGHET. En lägenhet har blivit beskjuten i Fosie i Malmö. Strax före midnatt fick polisen samtal om höga smällar. Flera patruller ryckte ut och upptäckte att skott avlossats mot en lägenhet.

Polisen har spärrat av, håller förhör med vittnen och söker med hundar i området.

Ingen person verkar ha skadats.

Polisen

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

2 thoughts on “Skott mot lägenhet i Malmö

  1. Sverige är definitivt tryggare nu när jag vant mig vid att bostäder frekvent blir beskjutna. Numera behövs en rejäl portsprängning, med rasrisk och evakuering, för att jag ska höja på ögonbrynen och förfasa mig en smula.

    16
  2. Att brottsligheten i Malmö frodas och har det bra vet vi. Garanten för detta är (S) ledningen som inte gjort något åt den. Detsamma gäller antisemitismen. Det är inte i första hand etniska svenskar som jagar judar UTAN DET ÄR IMPORTEN FRÅN MELLAN ÖSTERN SOM DRIVER JUDEHATET. Men (S) blundar.

    Nu verkar det som också ”Dödertälje” (Södertälje) helt kommer att tas över av de kriminella. (S) har haft ledning över kommunen under mycket lång tid men efter årets val fanns ett alternativ till (S) och dess ordf BOEL GODNER. Nu verkar det som (S) spelat under täcket och utmanövererat alternativet. God hjälp har man haft av de ”goda o skenheliga” i (KD). De riktigt stora vinnarna är dock de kriminella migranterna som nu kan fortsätta sin verksamhet. Om det råkar finnas några etniska svenskar kvar i stan får de nog finna sig i att flytta till kringomrädena. Den Syrianska kriminalitetens drottning BOEL GODNER (S) kan lugnt fortsätta nedmonteringen av det svenska.

    https://www.expressen.se/premium/politik/den-politiska-kuppen-som-slog-bakut/

    14

KommenteraAvbryt svar