IS-propaganda lånas ut på bibliotek

ISLAM. En bok med IS-propaganda lånas ut på bibliotek i Göteborg, rapporterar P4 Göteborg.

Det upptäcktes först när kanalen gick igenom bibliotekens arabiska utbud.

Boken, som lånas ut på flera bibliotek i staden, lär bland annat ut IS terrorstrategi.

Den beskriver också i detalj hur man ska döda personer som vill ha demokrati – däribland genom att bränna dem levande.

Efter radions upptäckt meddelar Göteborgs Stad att man ska agera och att boken ska dras in från samtliga bibliotek.

-Pettersson säger att islam är ingen religion. Islam är en ideologi och dödskult…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

22 thoughts on “IS-propaganda lånas ut på bibliotek

 1. Ansvariga i Gbg säger att boken ska tas bort… Det är väl det minsta vi skattebetalare ska kräva.

  Har ni någon skam i kroppen eller en gnutta sk. tjänstemannaansvar bör ni omedelbart utreda vem som köpt in denna bok, samt överlämna denna information tillsammans med kompletta litor över samtliga låntagare till SÄPO!

  Som sagt, endast de officiella språken i Sverige (+engelska pga EU) ska kunna finansieras med skattemedel på alla plan, public service, mediastöd, folkbildningsbidrag osv.

  13
  1
 2. Kan inte vara allahs mening att muslimer ska bo i ett land där solen aldrig går ner under ramadan.

 3. Det ska vara haram för muslimer att leva i Sverige!

  Förstår ni vad det innebär?
  Det innebär att alla som vill kasta ut islam måste hjälpas åt att skapa förhållanden i samhället som är haram.
  Griskött och grisblod i dricksvattensjöarna är en fin ide, då blir det haram att tvätta sig och dricka vattnet som kommer från kranen. Griskött och grisblod på deras begravningsplatser och runt moskéer. Klotter i det offentliga där det tydligt står hädelser mot islam och muslimer. Lägg bacon på halalkött i livsmedelsbutiken. Printa etiketter med smädelser om islam och klistra på förpackningar med halalmat.
  Börja lite enkelt med att skriva ”koranbehållare” på sopkorgar eller ”här slänger vi koranen”. Vet du var en muslim bor eller har du en muslim på din arbetsplats, skriv något i anslutning till dennes bostad, på lyktstolpe edyl.
  På allmänna toaletter så skriver du islam och profeten Muhamed på porslinet i toaletten eller pissrännan. Det är jättekul, de som kommer in på toan och ska göra sitt kanske gillar att kissa på profeten muhamed.

  Om du inte gör det utan bara är en lat gubbe framför datorn och näthatare så hjälper du muslimerna att etablera sig i Sverige. Hur tror du att hbtq och feminister klarat att ta plats och makt i vårt samhälle????
  Jo genom att våga, att våga göra saker, träna bort den där klumpen i magen som hindrar dig. Ut och gör det du kan, det är en skön känsla att häda mot islam!

  Eller är du rätt för att de fega muslimerna ska ropa på sin klan???? Då har de lyckats att skrämma in svensken i sitt lilla musbo.
  Att vara anitislamsk aktivist är en kärlekshandling för nationen Sverige! Om många gör det så kan inte muslimen titta åt något håll i samhället utan att betrakta hädelser. Då blir det haram för muslimen att vara i Sverige.

  Muslimerna kommer säkert att ringa kommunförvaltningen och tjata om klottret, efter ett antal påstötningar från muslimer så sprider det sig att muslimerna är lättkränkta svartmuskiga män, folk tröttnar på dem.

  Dra sedan in bidragen…

  19
  1
 4. Där finns många bland kulturfjabbarna som skulle rensas ut från sina poster, vad i
  hela fridens namn lever dom i Sverige för när dom tydligen vill tillbaks till Medeltiden??

  20
 5. BSs, andemeningen i din text ser jag gärna på alla svenska konsulat och ambassader i förebyggande syfte.

  Nu syftade jag på de som trots allt inte direktavisas, vilket naturligtvis bör vara huvudregel för utomeuropeiska lycksökare och personer som inte kan styrka sin identitet.
  Förhoppningsvis det lilla fåtal som i framtiden lyckas ta sig genom nålsögat för asyl i Sverige, om vår nya regering levererar som den ska…

  11
  • Var avsett som svar längst ned i tråden.
   Pettersson får gärna flytta inlägget om han vill.

 6. Det vore intressant att få veta vem som gjort beställningen av dessa böcker till biblioteken i första början. Det är inget som sker per automatik. Motivering?

  36
  • Kan vara socialstyrelsen. ”Information till dig som funderar på att tjänstgöra som IS-resenär”.

   18
 7. Såzzarnas ståndpunkt i detta delikata ärende är ju glasklar. Det gav ju Margot Wallström och Stefan Löfvén svar på : ”Vi har aldrig kritiserat islam och kommer heller aldrig att kritisera islam”. Undrar om dom bekände detta under hot…

  49
  1
 8. Mein Kampf finns på bibliotek. Finns ingen anledning att gömma extremisternas åsikter. Det pikanta är möjligen att biblioteket inte hade en aning am att detta var en muslimsk variant av Mein Kampf och att boken inte finns i svensk eller vart fall engelsk översättning. Vore troligen utmärkt diskussionsunderlag.

  26
 9. Politiskt korrekt enligt makten i Muteborg.Någon har godkännt inköpet av detta alster. Vem ?

  44
  1
 10. I sann socialistisk anda så är det självklart att det socialistiska Göteborg lånar ut böcker om hur du bekämpar meningsmotståndare på bästa sätt. Det är inte demokrati om inte Partiet sitter vid makten.

  41
  2
  • arabiska?!?
   Nu går väl ändå skam på torra land!
   Jag har länge hävdat att inte ett öre av våra skattemedel ska användas på andra språk än de officiella!

   Grisiga avarter, som exempelvis arabiska, ska inte få förekomma i annan form än ett informationsblad för nyanlända som informerar följande:
   1. Ta seden dit du kommit!
   2. Ställ dig sist i kön.
   3. Lär dig svenska och förvänta dig inte att vi ska stå för din försörjning!

   36
   • Högerspöke…

    Den information som behövs (på arabiska) är följande:

    1. Kom inte hit, stanna hemma och behåll din huvudlösa sed -och din säd!
    2. Stå var du vill i kön, bara inte i den svenska kön.
    3. Lär dig inte svenska, behåll ditt babbel-språk och försörj dig själv -om du vill, om du självdör gör oss heller ingenting!

    27

Kommentera