Polisen vill identifiera 42 personer som synts vid koranupploppen i Rinkeby

TERRORISM. Den 15 april 2022 var det ett koranupplopp i Rinkeby i västra Stockholm. En förundersökning pågår där tio personer har delgetts misstanke om brott, men flera personer som är av intresse för polisen är fortfarande inte identifierade. Polismyndigheten behöver därför allmänhetens hjälp att identifiera ytterligare 42 personer som synts vid dessa händelser.

En av deltagarna vid koranupploppen i Rinkeby. I straffskalan för grovt blåljussabotage finns livstids fängelse, med tanke på stenen i damens hand så är det ett rejält mordförsök som borde ge livstids utvisning.

-Pettersson har tittat på samtliga bilder och som vanligt ser det mörkt ut, inga svenskar. Polisen vill inte att bilderna återpubliceras av respekt för den enskildes integritet. Varför man nu ska visa kaosfolket respekt begriper jag inte. Så snart en person är identifierad avpubliceras bilden på polisens webbplats, polisen.se.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

Steget Efter

11 thoughts on “Polisen vill identifiera 42 personer som synts vid koranupploppen i Rinkeby

 1. Va? Har dom gått ut med bilder? Är inte det HMF? Ring Åberg omgående… här finns det pengar för honom att tjäna.

 2. Skicka den kärring tillbaks till den sandöken hon kommit ifrån om hon inte begriper
  att man inte kan åka till ett annat land ock bära sig åt.utan åtgärd, när hon förstår att pengarna inte kommer att komma in på kontot varje månad ifall man bär sig illa åt!

  18
 3. Det är nog säkrast att dom som känner sig skyldiga att lämna landet fort som fan,
  för nu är blåslampan på förvärmning.

  18
  1
 4. Sätt 10000 i belöning per skalle så är de snart infångade, 30 år är lämpligt som straff, och då är det 30 år och inget dalt och bacon varje dag genom tratt, så kommer de ändra åsikt snabbt.

  19
  1
 5. Förhoppningsvis polisens sista knäböjande för ministern. Med ny regering så blir det som i Danmark att allmänheten får veta vem som är farlig och man kan hjälpa polisen med identifikation.

  23
 6. Nya lagar hoppas vi komma. Inför straffet stening. Muslimen ska grävas ned i en grop och sedan ska det stenas. Dessa miffos fattar bara våld. I min värld ska muslimer vara i muslimska länder, om de smyger hit ska de mötas av musse våld såsom stenar och handgranater. Om inte det hjälper får vi väl spränga ghetton efterhand.

  22
  2
 7. Minns att polisen direkt efter ramadan-terrorn, skröt om hur effektivt de skulle jobba med att få fram identiteten på dessa terrorister. Med hjälp av filmerna skulle dom enkelt avslöja massor av dom. Nu, ett halvår senare, har endast en handfull avslöjats och resten verkar gå i snigelfart.
  Är polisen trög, eller möjligen ännu trögare ?

  28
  • Jag tror det var så här. Polisen hade fått ett identifierings program, där datorn skulle hjälpa till med att identifiera missdådarna. Men programmet fungerade uppenbarligen inte.

 8. Noll invandrare = noll invandrarkriminalitet.

  Att de misstänkta muslimerna inte anmäler sig själva bevisar att muslimer vill begå brott i sin religions namn och smita undan straff. Det är knappast en handling i en högre guds namn och om det skulle vara det, vad är det då för en pissråtta till gud?

  Det ska vara haram för muslimer att leva i Sverige!

  40
  1

Kommentera