Henrik Arnstad lever i en diktatur

DEMOKRATI. Från och med idag lever ”historikern” Henrik Arnstad i en diktatur.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

27 thoughts on “Henrik Arnstad lever i en diktatur

 1. Trodde denna ”PelleJöns” levde i en bubbla….F.ö. är helt ointressant vad han surrar om.

  14
  1
 2. Om jag inte läst bloggen hade jag inte vetat att Henrik A. fanns. Varför skriva så mycket om honom?
  Nu behöver vi alla, efter förmåga ta hand om Sveriges problem tex hur skall näringslivet klara sig.

  11
 3. Han är väl ändå rätt skön. Tänker sig inte för överhuvudtaget, bara svamla ur sig något om en fransk journalist, inte något som visar intervju eller något. Precis som om en fransk journalist bara ringer upp o säger. Hello MR Arnstad.
  Tror det är ett rop på hjälp, man utsätter sig inte så annars.

  21
 4. ”Historikern” och ”pansargeneralen” Arnstad lever i sin bubbla på Södermalm !
  JA, HEN bor / är folkbokförd på en adress på en fin dyr kulturell del på Södermalm

  25
 5. När man själv förlorat varje form av verklighetsförankring kan man alltid skapa sig sin egen lilla verklighet.

  29
 6. Att han säger som han gör förvånar ingen, men att en stolle som han kan få Mediauppmärksamhet för sitt
  svammel förvånar verkligen, men det är klart på många redaktioner sitter små
  Arnstadadare. Att denne stolle fått sin professorstitel genom fusk är han inte
  lika intresserad av att belysa?

  42
  1
  • Tony, Henrik Arnstad är inte Professor.
   Henrik Arnstad har nätt och jämt klarat den näst lägsta akademiska examen inom de humanistiska ämnena.
   Sen ska man vara medveten om att han är verksam på Södertörns Högskola(Lekskola) som är en av de mest woke högskolorna i Sverige.

   36
   1
   • Det var så vår förre Statsminister titulerade honom, men när man hör hans
    svammel kan man undra om han ens gått ut grundskolan!

    18
    1
 7. Känns skönt att veta att jag inte lever i samma värld som Henrik. Han kan berätta hur den nya regeringen kommer att förändra för honom. Eller rättare sagt han kan inte berätta hur den nya regeringen påverkar honom.

  27
 8. Den förmente historiken Arnstad kan inte sin historia. ”Under andra världskriget tog Socialistiska partiet under Flygs ledning emot ekonomiskt stöd från Nazityskland och utvecklade en ideologi som också var inspirerad av den nazistiska.” (Wikipedia)

  Flyg gick från SAP till Sverges socialdemokratiska vänsterpart till Sveriges kommunistiska parti till Socialistiska partiet som var svenska nazister.

  Ränderna verkar aldrig gå ur de vänsterblivna.

  53
  1
 9. Den där mannen ser spöken på blanka förmiddagen… plus att jag tror att han har dålig vokabulär. Inget om Islamism, men jag tror annars han kan flera ord som slutar med ism (speciellt tre stycken) och dessa upprepar han i varannan mening som en gammal trasig 78 varvare på vevgrammofon.

  65
  1
 10. Snarare tvärtom!!!

  Idag, eller snarare på måndag, om allt går väl, börjar kampen att AVSKAFFA diktaturen, och äntligen främja demokratisk frihet och sundhet I vårt samhälle!

  ÄR INTE TE X INDOKTRINERING AV BARN I SKOLAN I GENUS OCH ANTIRASISM, EXEMPEL PÅ ETT AUKTORITÄRT DIKTATORISKT BETEENDE???

  DIKTATUR!!!

  ELLER ATT BESKÄRA YTTRANDEFRIHETEN MED DEN FÖRVRIDNA HMF-LAGEN??? DÄR DESSUTOM ENDAST DE AV SOCIALISTERNA UTVALDA SKA HA RÄTTIGHETER!!!

  DIKTATUR!!!

  ELLER KLIMATTVÅNG OCH PÅTVINGAD GLOBALISM!!!

  DIKTATUR!!!

  M M. M M.

  Så det är demokratin och friheten, som har VUNNIT i det senaste valet, och den kompakta mångåriga diktaturen, som har förlorat!!!
  !ÄNTLIGEN!!!

  58
  1
 11. En gång i tiden samlades idioter på ett visst typ av sjukhus och oftast på en avdelning kallad stormen eller liknande. Ännu många år tidigare vandrade sådana människor runt på landsbygden som luffare, gycklare och fåntrattar. Numera kallar de sig historiker och berättar sagor för folk om världens undergång. Det var bättre förr i tiden.

  78
  1
 12. Arnstad ser lite vilse ut då det inte går hans väg. Jag hoppas verkligen de implementerar Tidöavtalet och jag ser fram emot om planen med mörka själar går i andra riktningen. Ty Sverige är inte deras land och har aldrig varit. Själv tror jag det är maffia som styrt Sverige i bakgrunden. Ja, inte bara tror, jag är övertygad om detta.

  66
  1
 13. Undrar om någon inom SD vet det minsta om Lapporörelsen? Det måste vara Arnstads hjärnspöken som rider karln. President Svinhuvud sa åt fulla Lappogubbarna: Gå hem så ni inte förkyler er. Finland har tack vare svensk inspirerad författning klarat sig genom krig och förluster som inte många länder skulle klarat. Token Arnstad och svensk vänster måste vara det mest korkade som Norden frambragt.

  66
  1
 14. Den gubben lider förmodligen av samma mentala störning som Adolf själv. Har bara bytt ut de hatade Judarna mot de lika hatade SD:arna.
  Egentligen bara ett rop på hjälp då han insett sina egna tillkortakommanden.
  Hjärnspökena ylar ikapp med de bofasta tomtarna på loftet.

  87
  1
 15. Stackars Arnstad, han klarade inte introduktionskursen på historiska institutionen…
  PS, det var Bondeförbundet, nuvarande Centern, och Socialdemokraterna som var de tyskvänliga partierna under hela 30-talet och ända till krigsslutet.
  De hjälpte Adolf med mycket, t.ex. såg Sozzarna till att judarnas pass stämplades med ett illrött ”J”, så att en halvblind passkontrollant inte skulle missa detta och råka släppa in en jude i Sverige.

  85
  1

Kommentera