10 thoughts on “Veckans meme 3

 1. Jag är för mångfald vad gäller språk, jag tycker att det varit kul med en svensk talande miss.

 2. Denna ”meme” handlar inte om invandring, brottslighet, integreringsproblem och liknande.

  I bilden har någon helt simpelt kladdat in ett osmakligt påstående om att en mörk hudfärg är missfärgning. Det är ett äkta rasistiskt (nazistiskt?) inslag på bloggen värt att anmälas!

  Antagligen nån liten figur med låg bildning, miss-bildning kanske, som ligger bakom…

  6
  33
  • Thor kan lugna sig. Min kritik riktar sig inte mot den mörkhyade kvinnan utan mot skönhetstävlingens arrangörer, och i vidare bemärkelse mot samhällsklimatet. Bland alla vackra och ljusa kandidater valdes fröken Ikalaba till Miss Helsingfors för sin hudfärgs skull – det är omvänd rasism. Ikalaba blev indragen i ett spel som hon förmodligen inte begrep sig på. Stackarn blev en symbol för politisk korrekthet, för de rödgrönas strävan att normalisera mångkulturen.

   44
   • runeholmström, jag förstår din förklaring men tänker att den kunde ha följt med från början.

    Memen i sig talar ett annat språk och den kommer säkert att spridas i helt andra sammanhang. Men det är ditt namn på den så det blir ditt problem.

    3
    11
 3. Antar att det var en väldigt exklusiv skara som fick rösta. För jag har sett mycket vackrare negresser än hon. Jämfört med din vanliga finska ligger hon också i lä.

  51
  1
 4. Att hoppa på hudfärg är ett jävla lågvattenmärke! Simpelt och uselt!

  Förvärvade egenskaper genom kultur och religion etc är något annat. De kan man själv ansvara för och anklagas för.

  23
  21
  • Negrer är ganska sällsynta i Finland ! Tidigare importerade man inte jihadister ! Utan man hade en åsikt att man skulle få hem alla finnar som jobbade utomlands?
   För ett antal år sen var det en stor nyhet att man såg en neger i Helsingfors! Nu har ju situation ändras i Sverige är renfält fjärde generationen neger den kända politikern som plundrade Sverige. I i Finland är hon antagligen den första.och fortfarande ett spektakel folk tittar på

   22
   2

Kommentera