Invandrargängen ”en fara för hela Sverige”


BROTTSLIGHET & INVANDRING. Inom loppet av två veckor har sex personer skjutits i Södertälje, varav tre till döds. – Våld gör någonting med vårt samhälle, varje skott i sig är ett misslyckande, säger statsminister Magdalena Andersson vid ett besök i staden under tisdagen, rapporterar SvD.

På Södertälje kommuns flerspråkiga vägskyltar saknades ett av de mest talade språken i kommunen: arameiska som talas av den assyriska/syrianska folkgruppen som har Södertälje som huvudstad i världen. Skylten fick göras om för 92.000 kronor. Bild: SVT

På tisdagen besöker statsminister Magdalena Andersson (S) Södertälje, som drabbats av en rad skottlossningar på kort tid. – Våld gör någonting med vårt samhälle, varje skott i sig är ett misslyckande, säger Andersson (S).

Under mötet träffade statsministern kommunens avgående kommunalråd Boel Godner (S) och Caroline Aspegren, områdespolischef i Södertälje.

Andersson beskriver skjutningarna som ”en fara för hela Sverige, för vår gemenskap och vår samhällsmodell”, och pekar ut arbete mot segregation som en nyckelfaktor i att knäcka gängen.

Under vad Boel Godner kallar ”Södertäljes svarta veckor” har sex personer skjutits, varav tre med dödlig utgång, sedan den 23 september.

-Pettersson säger att Södertälje är ett typexempel på vad som händer när man flyttar Mellanöstern till Sverige. Assyrier/Syrianer, som kom till Sverige för allra första gången år 1967, trots att över 50 år förflutit så härskar klansamhället och dess värderingar i Sverige än idag och det blir inte bättre av ett det fylls på med nya år efter år.

De hånskrattar åt oss

”Om du kommer från Mellanöstern ser du med förundran på skandinavisk samhällssyn. Du kommer från ett ställe som kännetecknas av blodiga strider mellan en lång rad grupper. Så din utgångspunkt är självbevarelsedriften. Den utgångspunkten tar du med till Skandinavien. Landet som du kommer till ser ut att ligga öppet med en massa fördelar som väntar på att bli utnyttjade. Så uppstår bidragsutnyttjandet, föraktet för det nya landet och synsättet ”det ju bara är svenskarna man lurar”.

Ovanstående rader har skrivits av Thomas Gür, invandrare från Turkiet och journalist.

Vi borde ha lyssnat på Mauricio Rojas – Kulturarv ligger bakom invandrarnas brottslighet

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

22 thoughts on “Invandrargängen ”en fara för hela Sverige”

 1. Hon babblar om att alla stenar ska lyftas på, men vad fan hjälper det när hon inte
  lyfter på den viktigaste, att stoppa intaget av nya?

 2. Hörde precis ”stenvänderskan” hon sade att hon förutsätter att den nya regeringen gör något åt segregationen. Och Lo vill föra dialog med alla heter det nu Vad ska man säga om dessa sossar?

  • ”segregationen”, vad är det ens? Det är ju inget annat än resultatet av att man släpper in mängder med människor som måste bo någonstans och där de hamnar blir det ”segregerat”. Det är bara en omskrivning för ”invandrartätt”.

 3. Och såzzarnas Misslyckande kan nog anses som medvetet. För hade dom verkligen velat åtgärda haveriet så hade man tagit till sig av de råd som de flesta normala människor velat ge med sig av. Men när man , av tjurskallighet, vägrade befatta sig med SD så rasade korthuset. SD har ju faktiskt haft rätt i allting under lång tid, men rasist-kacklet var visst viktigare.

  23
 4. Invandrargängen är bevisligen även en fara för sig själva då dom mördar varandra, varför inte bara skicka tillbaka eländet till avsändaradressen?

  29
 5. Importerar man folk från världens värsta våldsmetropooler så blir det så här!
  Lek med tanken att vi hade sedan 1990 importerat exakt lika många människor fast då uteslutande från tex Japan, Kanada och Schweiz.
  Tror någon att vi i så fall hade haft samma typ av kriminalitet som vi nu har drabbats av?

  50
 6. Till Magdalena Andersson (S)

  De enda stenarna du behöver vända på för att få ordning på Sverige är migrations och utvisningsstenen.

  https://www.expressen.se/nyheter/magdalena-andersson-sjalvkritisk-efter-skjutningarna-i-sodertalje/ (numera kallat ”Dödertälje”)

  Om tillflödet av socio-kulturellt efterblivna upphör är mycket vunnet. Om UTVISNING blir följden av invandrad kriminalitet så kommer många att tänka sig för mer än en gång. Kanske t.o.m familjen tar tag i sina avkommor om de allah riskerar att skickas tillbaka till medeltiden. Det svenska all-inclusive samhället är trots brister bättre än mellan österns jordkojor och islamism..

  32
   • Jo, därför, är det inte ”bara” islam det beror på! Islam, är snarare en förstärkningseffekt av ondska och dåligt beteende, från dem som kommer från Mellanvärlden, Asien! Men inte bara arabvärlden! Tänk på Nyamar, Kambodja och Veitnam! Skumma länder, I samma bälte, från Marocko dit! Det är samma klientel av människor där! Grunden måste vara miljön på nåt sätt, som format dem illa! Och sen har saker som islam och kommunism drivit på, och gjort det än 1000:e värre! Det är I alla fall en teori, som verkar rimlig, varför det ser så illa ut som det gör bland dessa människor, av våld och kriminalitet!!!

    14
    2
   • Svar till Löfvenbefriad: 11 OKTOBER, 2022 KL. 14:35

    Det är mycket långsökt att skylla skjutningarna i Södertälje på islam. Kristet folk kan de också. Särskilt i Södertälje. I Södertälje är invandrarna integerade sedan länge. Det är snarast svenskarna som har problem med integrationen. Södertälje är inte längre någon svensk stad.

    3
    15
   • Klart de är integrerade, när det bara är de där! Och de är ju integrerade med sin kriminella omoral! Inget konstigt alls!

 7. Sossarna gör någonting med vårt samhälle, varje sosse i sig är ett misslyckande!

  Ska det vara!

  34
  2
  • Jo, sosseriet i samhället, gör ju inte saken bättre! Det ser vi PÅ ALLA HÅLL, INOM ALLT!!!

   DET FUNDAMENTALA FÖR SOSSARNA ÄR ATT BEHANDLA MÄNNISKOR SOM SKIT, OCH SEN SYSTEMATISERA SKITEN, LIKT ÄLDREVÅRDEN EXEMPELVIS!!! SOM EN BILFABRIK!!!

   30
 8. Ja, man ser att det fundamentala är kulturen i stort, inte religionen! För de som bor i Södertälje är ju kristna, och inte muslimer! MEN DE ÄR LIKFULLT ARABER, FRÅN DEN GEMENSAMMA KULTURSFÄREN I MELLANÖSTERN! Kanske skulle den Judiska kulturen vara likadan, lika våldsam, om det inte kommit så många västerländska judar till Israel! Det verkar vara något visst med läget där i mellanvärlden, i Asien! Kanske är det det karga landskapet, som ger det dess människor, av samma sort!?

  27
  3
  • Naturligtvis, är islam ett ytterligare snäpp av skit, men den ruttna grunden tycks finnas hos de flesta som kommer från Mellanöstern, oberoende av religion! Även om det som sagt är ändå värre hos dem som också gillar islam! Men illa är det, vilket fall som helst!

   34
   1
 9. 7-klövern i allmänhet och sozzarna i synnerhet har jobbat häcken av dig i årtionden för att skapa helvetet på jorden. De har lyckats över deras förväntan, men är ändå inte nöjda.

  41
  3
 10. Jag säger bara TACK (S) och BOEL GODNER för att få fått ”Dödertälje”

  Samt allah ni andra (S) som möjliggjort förfallet genom massmigrationen.

  44
  2
 11. Varför åker sossarnas partiledare runt på en eriksgata och uttalar sig som rikets valde statsminister?

  46
  2
 12. Sossarna förklarade för fyra år sedan att det inte är invandrarna det är fel på. Det är vi svenskar som misslyckats med integreringen därför skulle de ta krafttag i frågan… lycka till, det finns en folkgrupp som dök upp här på 1500-talet. Sossarna har inte ens lyckats integrera dem, där handlar det fortfarande om klansamhällen och kris…

  Reinfeldts, men framför allt Stefan Löfvens svek mot Sverige får vi nog leva med i minst 500 år (om inte Putin löser det hela på annat sätt…)

  51
  6
  • Nej, just den problematiken, 500 år av ”integrering” som inte lyckats borde stämma till eftertanke och en mer realistisk bild av vad den långsiktiga konsekvensen av massimmigrationsexperimentet troligen blir. Men, men, eftersom tankar av det slaget är ”krimtänk” (Orwellska) så kan vi inte ens diskutera det.

Kommentera