Socialdemokraterna är usla förlorare

INRIKES. I morgon, onsdag, ska Ulf Kristersson (M) slutrapportera till talmannen. Om han då säger att han har ett regeringsunderlag klart kan en statsministeromröstning i riksdagen ske på fredag den 14 oktober.

För att en regering ska kunna tillträda krävs att det först hålls en konselj, vilket är ett regeringssammanträde där kungen är ordförande, på slottet. Med det i åtanke är måndagen den 17 oktober ett sannolikt datum för en ny regering att tillträda.

Den nya oppositionen menar att regeringsförhandlingarna går för långsamt.

-Pettersson säger att den avgående S-regeringen, som troligen blir den nya oppositionen, uppträdde vidrigt i valrörelsen och de verkar inte bli bättre när de hamnar i opposition.

Tobias Baudin, socialdemokraternas partisekreterare
Anders Lindberg är socialdemokratisk desinformatör på Aftonbladet, utsedd av LO.

-Pettersson säger att det verkar ta c:a en månad, 30 dagar för Ulf Kristersson (M) att bilda regering, i och för sig är det lång tid men för socialdemokraterna och Stefan Löfven (S) tog det 134 dagar att bilda regering efter valet 2018!

Tobias Baudin, är fackföreningspamp och socialdemokrat som är född 1974 och uppväxt i socialdemokraternas Sverige. Bild: Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

18 thoughts on “Socialdemokraterna är usla förlorare

 1. Baudin, sitta i Luleå numera i Stockholm kräver mer. Du har polare – Nordmark-från det röda Norrbotten i regeringen etc. Du verkar vara inläst på ”Jantelagen” av Aksel, Sandemose, skriven år 1933….du ska inte tro… etc. Inse att en ny era är på gång, skyll inte på vår nya valda regering utan på bl.a. rösterna från Norrbotten/ Lappland. Who to blame?

 2. Stenvänderskan förutsätter att den nya regeringen gör något åt segregationen Jag undrar om det finns något nobelpris hon kan tilldelas för detta uttalande?

 3. Den avgående ”feministiska” sosseregeringen, är numera ombildad till ”bitterfittornas förening”.
  Anders Lindberg passar utmärkt som springpojke där också!

  24
  1
 4. Anders Lindberg är ju normalt sett inte direkt den nyktraste personen, men sedan valet har han nått helt surrealistiska nivåer. Allt han skriver nu är ju helt galet.

  31
  1
 5. Sossarnas fackföreningsverksamhet räknar inte pengar längre, de vet inte hur många miljarder de har.
  Och pengar är makt!

  30
 6. Ja, Public Service är ju deras. Dessutom har de ju stöd från hela Bonnierkoncernen och Schibsted koncernen. Ungefär som i USA, där i princip hela MSM står bakom ”Demokraterna”.

  25
  2
 7. Vad sossarna borde tänka lite mer på är det faktum att enligt väljaranalytiker så består deras två största väljargrupper av invandrare och bidragstagare, ( vilket torde kunna räknas som en och samma väljargrupp! )
  Men till saken: -Enligt väljaranalytikerna så skulle socialdemokraterna bara få ca 5-7 % av rösterna om uteslutande svenska arbetare och svenska pensionärer fick rösta vid våra riksdagsval.
  Med andra ord, folk som förstår svenska i tal och skrift röstar helt enkelt inte på S. så vad partiet lever på är röster från människor som enkelt uttryckt inte förstår hur det svenska samhället fungerar eller är uppbyggt!
  Med tanke på detta så vore det klädsamt om S-företrädare höll en lite lägre ton i debatten om valresultatet!!!!!

  34
  3
 8. Patetiskt att läsa bittra Sossars bortförklaringar. Losers som utmålar vinnarna som losers. Läser om att hatdrev och twitterfusk avgjorde valet. Oj blev Sossarna slagna i sina egna paradgrenar. Förskräckligt minsann.

  53
  3
 9. Riktigt dåliga förlorare. Men de kommer få igen. Nu skall det rensas på S-politruker som går under benämningen opolitiska tjänstemän. Mången myndighet skall nu rensas.
  Och då kommer de gnälla ännu mer.
  Men Kristersson skall veta en sak. Tar han inte itu med cirkusen runt vår elförsörjning och den “hittepå-marknad” som skapats är han rökt.

  54
  3
  • I Aftonbladet som stödjer den socialistiska ”demokraturen” skrev någon den 227 september följande: ”I Kristerssons Sverige har clownerna makten”. Vi har upplevt den mest handlingsförlamade tiden i den moderna svenska politiken. Är det inte ”clownerna” som har blivit avsatta i det senaste riksdagsvalet? Den förhoppningsvis avslutade socialistiska perioden var ett stort skämt av den s.k. meritokratin. Med andra ord räckte det med rätt politisk inriktning, och det gällde de s.k. statsråden tillika de politiskt tillsatta inom rättsväsendet eller tillsättning av generaldirektörer? Hur kunde detta ske i ett ”demokratiskt system” där all makt skall utgå från folket?

   40
   • Vad är viktigast för Sossarna. Makten eller Sveriges väl.
    Bra att de får visa sitt riktiga tryne.

    31
    2
   • Tobias Baudin är nog en polyglott.
    Han har lärt sig Bommersviksvenska på nolltid .
    Det innebär att man tycker illa om och hånar alla som lever i verkligheten , och att man ständigt låtsas vara feminist .
    Och så har han lärt sig det politiska baklängesspråket bra på kort tid
    Jag tror ta mig sjutton han är tillräckligt korkad för att kunna ta över efter Magdalena.
    Han behöver nog bara prya i Södertälje , Malmö eller Göteborg så han hinner vänja sig vid skyddsväst , och lära sig den nya Svenskan .
    Ett fynd är han den gode Baudin .

Kommentera