Mahmoud Abbas palestinska terrorister, fred innebär att döda fler judar

av Bassam Tawil

Medan Palestinska myndighetens president Mahmoud Abbas förbereder sig för att tala till FN:s generalförsamling i New York senare denna månad så finns det ökade tecken på att hans lojala ägnar sig åt terrorattacker mot Israel.

När Palestinska myndighetens president Mahmoud Abbas talar inför FN:s generalförsamling i New York senare denna månad kommer han inte berätta för sin publik att medlemmar i hans styrande Fatah-faktion härjar fritt på Västbanken, där de utför terrorattacker mot palestinska aktivister och journalister, och mot israeler, nästan dagligen. På bilden: Abbas framför ett tal inför FN den 27 september, 2018 i New York City. (Foto av Stephanie Keith/Getty Images)

Precis som han gjort förut kommer Abbas otvivelaktigt att återigen använda FN-podiet för att bekräfta sin vilja att sluta fred med Israel och hans motstånd till terrorism och våld. Självfallet väntas han också utnyttja den internationella plattformen för uppvigling, lögner och blodsförtal mot Israel och judar.

En sak är säker. Abbas kommer inte att berätta för sin publik vid FN att medlemmar i hans styrande Fatah-faktion härjar fritt på Västbanken, där de utför terrorattacker mot palestinska aktivister och palestinska journalister, och även mot israeler, nästan dagligen. Dessa terrorister, som är lojala mot Abbas, opererar på Västbanken, särskilt i de palestinska städerna Jenin och Nablus.

Läs vidare

4 thoughts on “Mahmoud Abbas palestinska terrorister, fred innebär att döda fler judar

 1. Undrar om Svenska knegarna är stolta över att vara med och finansiera kriget mot Israel .
  Och nu när man läser Aftonbladet förstår man att de anlitat Donald Trumph som spinn doktor.
  Exakt samma apspel efter valet i Sverige , som när Trumpen torskade i USA.
  Det är sorgligt att se något som var så bra och fint för Sverige krackelera inför öppen ridå .
  Undra om Sossarna kan resa sig igen efter alla misslyckanden de gjort de senaste 25 åren.
  Tror inte det .

  3
  1
  • Det får verkligen hoppas att dom inte kan utan att SD blir störst 2026 samt att Trump innan dess återtagit sin rättmätiga post 2024 och att ”woke” agendan försvinner från dagordningen så att vi återigen har fri yttrandefrihet.

 2. Dårarna har talat: -Fred innebär att döda!
  -Och människor från denna del av världen massimporterar våra idioter till politiker och beslutsfattare!?

  13
  1

Kommentera