Ryssland påstår att Krimbron är delvis öppnad

UKRAINA. Bron mellan Krimhalvön och Ryssland har delvis öppnats upp för trafik igen efter explosionen som inträffade på lördagsmorgonen, uppger det ryska transportministeriet, skriver NRK.

En hel Krimbro

Det är oklart hur omfattande skadorna på bron är. Men Ryssland hävdar att det går att köra på intakta delar av bron. Den ryskutnämnde guvernören på Krim, Sergej Aksionov, uppger att tyngre fordon måste ta sig över till Krim via färja.

Tre personer ska ha dödats i explosionen på bron.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “Ryssland påstår att Krimbron är delvis öppnad

 1. iom att bron nu är farbar igen…nog smart (?) de ryssar
  som vistas på KRIM prioriterar livet ist för att bli gödsel nu
  packar och ihop å reser i nordöst.riktning…de behövs där
  för kunna gneta ihop Krigsskadestånd som de förorsakat
  Ukrainarna…minst 100 årig skuld borde vänta å stå inför
  dörren

  13
  4
 2. Tänk vad en bombad bro och 3 oskyldigas liv kan glädja människor.
  Jag mår illa över utvecklingen i världen.
  Det är ju inte era nära och kära som dör i kriget så det kanske är andledningen till att ni saknar empati för andra människors liv och sorg.
  Jag kan lova er en sak.
  Att om det här vansinnet inte slutar så kommer även ni att få uppleva kriget på nära håll.
  Ryssland är hotat från alla håll i västvärlden så det är ett allvarligt läge.
  Framförallt när det gäller den militära sidan.

  28
  33
  • Och hur känner du för dom Ukrainare civila barn ungdomar där en del blivit skjutna i ryggen? Eller den totala infrasrukturförstörelse som Ryssarna åstadkommit tack vare
   Putins hjärnspöke?? Då borde tre döda på bron väga lätt? Men naturligtvis var det
   tre oskyldiga som drabbades, hur många tusen av civila Ukrainare som fallit offer för putin kommer väl historien att berätta en gång, men det bryr du dig inte om!

   6
   7
 3. Putin sökte aldrig bygglov för den Ukrainska delen. Bygget är delvis illegalt.

  26
  12
  • Det blir nog fler attentat mot bron. Hoppas dom lyckas bättre då. Spräng hela skiten. Ukraina behöver ingen bro till ryssland

   4
   8

  • benägen instämma helt i Oskars undran…Eugene finner oxå
   saken Oskar

   Myrorna är kanske den mest framgångsrika djurgruppen på jorden. I en ny studie har forskare nu beräknat deras antal: 20 biljarder eller 20 miljoner miljarder (20 000 000 000 000 000). Det innebär att det finns 2,5 miljoner myror per människa.

   Dessutom har man inte haft tillräckligt med underlag för att uppskatta arterna som lever helt och hållet underjordiskt. Det innebär att det mycket väl skulle kunna läggas till ytterligare en nolla på slutsumman.

   Den samlade biomassan av alla dessa myror uppskattas till 12 megaton eller 12 miljoner ton, cirka 20 procent av den samlade biomassan hos alla människor på jorden. Det innebär också att de väger mer än alla vilda däggdjur och fåglar tillsammans.

 4. ”Det går att köra på de intakta delarna av bron”, den ryske fejkguvernören lär inte nomineras till ett Nobelpris över det uttalandet.

  27
  8

Kommentera