Rädda journalismen – Grindvakter och angripare

MAKT & MEDIER. Medierna beskriver verkligheten, och den som släpps fram i media påverkar hur verkligheten uppfattas. Hur reagerar det journalistiska etablissemanget när oönskade röster ges medialt utrymme? Behöver journalismen räddas från dessa oönskade perspektiv — eller är det somliga journalister som blivit rädda att deras egna perspektiv inte längre önskas?

Dessa frågor tar Henrik Jönsson upp i veckans video RÄDDA JOURNALISMEN.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Rädda journalismen – Grindvakter och angripare

 1. Helt rätt att dra in alla bidrag till media, bär det sig in ska de gå i konkurs!

  I övrigt vill jag se mer journalistboxning!
  (Gissa vad det betyder)

 2. Henrik Jönsson är en klart lysande fyrbåk i dessa tider av PK-ism inom journalistiken. Ljuvligt att höra honom varje lördagsmorgon. Morgan Johanssons våta dröm var väl att censurera alternativmedia så att endast rätt information når medborgarna. FN och Google ska tydligen samarbeta och sila informationen angående bla. ”Klimatkrisen” globalismen förnekar sig inte.

  10
 3. Vi har en journalistkår fylld till bredden med åsiktsklonade vänsterextremister. Varför tror folk att en storljugande agendadrivande journalistkår har något som helst med demokrati att göra. Vad jag vet har vi väl aldrig valt journalistkåren i allmänna val. De är lika lite eller mycket en garanti för det demokratiska samhället som vilken annan medborgare som helst. Det finns ingen som helst anledning att ge journalister en särställning i samhället. Min personliga erfarenhet är att en specialist kan mycket om lite. En generalist kan lite om mycket. En journalist kan inget om inget.

  16
 4. Hur skall man rädda journalismen? Som Erdogan eller Kina.
  Eller helt enkelt låta dem vara som dom vill?

  4
  14
 5. ”Tomten Mållgan” (S) har undgått verkligheten i över 10 år.

  När jag trodde att han hade lärt sig för ett antal år sedan och satte upp ett veckolångt kontor i Rosengård Malmö trodde jag att han hade förstått. Så var det inte! Kontoret var öppet på dagtid och ”Tomten Mållgan” hade livavakter med sig hela tiden.

  VERKLIGHETEN kommer man ALDRIG ifrån. Se bara denna ”goda” människan Boel Godner (S) som styrt Södertälje mot avgrunden genom att förneka VERKLIGHETEN.

  Till slut kom VERKLIGHETEN i kapp henne men det tog mer än ett decennium.

  Jag har sagt det förut och jag säger det igen!!! Det är bara UTVISNING som skrämmer.

  Allah dessa migranter som lurat sig in i Sverige tack vare dessa ”goda” människor som likt Boel Godner (S) blivit blåsta av VERKLIGHETEN.

  En VERKLIGHET som vi vanliga etniska svenskar sett utveckla sig genom åren men som hela tiden förnekats av blåögda, naiva och korkade politiker och PK eliten.

  Det räcker inte med att avstå en coca cola och pizza i veckan för att lösa massmigrations problem.

  45
  1
  • Håller helt med Sala. Bara det att en kan aldrig bli ”blåst” av verkligheten.
   Verkligheten är det som, trots förnekelse, inte försvinner.

 6. Morgan Johansson säger sig vara stolt över sitt arbete.
  Vad betyder det?
  Jo, att om han inte gjort sitt arbete så han kände sig stolt så skulle våldet varit bra mycket värre.
  Det betyder i sin tur att de kriminella anlagen hos invandrare är sju resor värre!
  Det tänkte inte Morgan på när han sa sig vara stolt.
  Morgan vet alltså att invandringens våldskapital är mångt mycket mer än vi ser, han höll koll på dem så de inte begick allt våld de har kapacitet till.

  43
  3

Kommentera