Är det ”goda hatet” fridlyst ?…

NÄTHAT. Loan Sundman är facklig förtroendevald i Kommunal med sin lön betald av stadens skattebetalare. Loan Sundman är före detta Ansvarig Utgivare för den vänsterkriminella Researchgruppen som ägnade sig åt åsiktsregistrering av oliktänkande. På sociala medier uttalar Sundman direkt stöd till extremistiska AFA, en organisation hon ”absolut inte har någonting emot”.

Nu arbetar Loan Sundman som huvudskyddsombud i fackförbundet Kommunal och tycker att någon tiondel procent i löneökning är viktigare än halalslaktade människor och att en stor del av kommunalarbetarnas skatter går till import av sådana människor.

Skattebetalare i den kommunen Loan Sundman arbetar betalar hennes lön som kommunanställd. Och förstås även när hon läser sitt Twitter-flöde och twittrar själv under arbetstid.


Det är 4383 dagar mellan 2010-10-01 och 2022-10-01 .


368,7 tn Tweets. 368700 / 4 383 = igenomsnitt ca 84 tweet om dagen i 12 år.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

18 thoughts on “Är det ”goda hatet” fridlyst ?…

 1. Det finns väl ingen som är så bra på att hata som socialister. Vad vore en ideologi baserad på avundsjuka och medelmåtta utan hat?
  Jag kan inte heller komma på något land där socialismen gjort det bättre att leva i.

  12
 2. Så talar en sann och riktig idiot som är totalt tömd i huvudet där det inte finns något
  hopp om bättring återstår bara inlåsning på något dårhus i Ryssland.

  18
 3. Kommunalarbetareförbundet är det värsta ski*som finns. De drivs av missunnsamhet och avundsjuka. Det värsta skräpfack som finns. De lägger åtskilligt mycket mer tid och kraft på att försämra för andra grupper än de gör med att försöka förbättra för andra. De behandlar dessutom sina medlemmar som om de vore omyndigförklarade. Skyddsombuden borde stå fria från fackföreningarna. Man undrar också vad det är för puckon som har valt den där Loan att företräda dem.

  25
 4. Vänsteraktivister har haft det för lätt att höras i det offentliga. Nu är det dags att plocka ned dem från sina höga hästar. In med dem i de utsatta områdena, där kan de bidra med mångfald till invandrarna!

  26
  1
 5. Bara så fruntimret förstår, vi som inte är kommunister eller AFA-extremister föraktar och hatar Sundman mer än hon kan ana.

  38
  1
 6. Apropå lite whataboutism så läs:

  https://samtiden.nu/2022/10/vansterdebattor-sju-av-atta-partier-foretrader-inte-sina-valjare/

  Där hittar du citatet: Oavsett om man anser att invandringen är positiv eller negativ går det alltså inte att komma ifrån att den lett till en icke obetydlig förändring av Sveriges demografi. Det kan konstateras att denna förändring haft ett begränsat folkligt stöd, vilket – oavsett vad man tycker i sakfrågan – ändå måste ses som problematiskt ur demokratisk synvinkel.

  Det jag måste nämna är termen ”att flika in en avbön” i tal eller text. När någon ska ta upp invandringsproblem så måste de ”flika in avböner” för att inte kallas rasist. Så pinsamt dåligt är svenskt debattklimat! Folk liksom studsar fram i sina texter, ömsom sakfråga och ömsom avbön, etablissemanget har skapat åsiktskorridoren och debattklimatet.
  #FlikaInEnAvbön

  31
 7. Någon Loan Sundman existerar inte …. Vare sig hos ratsit eller merinfo.
  Skyddad identitet eller påhittat namn / identitet ?

  28
 8. Hon accepterar säkert inte Sverige som nation. Hon tycker vi ska ge bort det mesta eftersom hon tycker vi fått för mycket. Hon vill ta hit alla som vill och ge dem gratis välfärd utan motprestation. Hon sätter det feministiska systerskapet före samhällets regler och lagar. Hon attackerar säkert vita heterosexuella män med feministiska härskartekniker, helt oprovocerat.

  39
  1
 9. Om att Loan Sundman vägrar ta avstånd från AFA, skriver Mohamed Omar (alter ego för Eddie Råbock), samt att Annika Strandhäll gullar med Sundman på Twitter och där skriver bland annat: ”…jag ser din outtröttliga kamp…tack.”
  Mohamed Omars kommentar: ”Tänk vilket himla liv det skulle bli om en högerpolitiker gullade på samma sätt med någon högerextrem aktivist.”
  Mohamed Omars artikel i Det Goda Samhället:
  ”För vänstern är det okej att gulla med extremister”:
  https://detgodasamhallet.com/2020/05/09/mohamed-omar-for-vanstern-ar-det-okej-att-gulla-med-extremister/

  35
 10. Och Sverigedemokraterna för skuld för hatretorik mot Annie Lööf. Man undrar vilken planet vänsterfeministerna kommer ifrån?

  38
 11. Socialister är per definition idioter.
  Och de insisterar på att bevisa detta om och om och om och om och om och om igen.

  54
  3
  • Hat är nyttigt. Det har förändrat världen. Utan hat skulle vi leva i de gröna khmerernas paradis. Det vill säga utan el, bilar och tak över huvudet. I grottor.

   Men, det ska framföras på ett elegant och artigt sätt som Farage, Churchill och Thatcher. Hot däremot går bort.

   19

Kommentera