7 thoughts on “Dagens

 1. Nu får vi höra och läsa från småpartierna och media – SD får inte med vara här och inte där. Inte talman, inte utrikespolitik egentligen inte i någonting enligt skränet från vänster, ja från även L som dock själva ska vara med på allt.

  Valets vinnare med över en miljon följare är paria. Skränflocken ser SD som svartrocken på bilden och kallar det för demokrati och allas lika värde.

  23
 2. När jag var liten var jag och syrran i Tyskland och hälsade på släkt med farsgubben. Våra tyskakunskaper begränsades till att kunna räkna till 12 som farmor lärt oss när hon varit på besök.
  Vi besökte ett utomhusbad och blev förvisade till barnpoolen. Där började barnen peka på oss och ropa obegripliga saker. Efter ett tag blev det lite obehagligt så vi gick till farsan och frågade vad de tjatade om. Det visade sig att alla barn måste ha badmössa i poolen.

  Nu spolar vi fram tiden sådär 40år. Om en svensk barnfamilj råkar förirra sig in i en no-go zon undrar jag när de lokala barnen kommer börja peka och skrika obegripligheter åt småflickorna för att de inte bär huckle. Vi är kanske inte så långt därifrån. Om 8 år gissar jag.

  24
 3. Skolskjutning i Stockholm avvärjd
  https://bulletin.nu/skolskjutning-i-stockholm-stoppad-la-ut-bilder-pa-sociala-medier

  “Den misstänkte greps men släpptes senare samma dag.”

  Det naiva Sverige! Rättssystemet måste graderas upp och dagens blåögda åklagare och domare ersättas med sådana som har ryggrad. Vi behöver lära av den fd ministern i Libanon som i Ledarsidorna.se förutsade våra problem med den “socio-kulturella” eliten som importerats av de goda o skenheliga.”

  27
 4. Dessa Svartrockar från en svunnen tid borde förpassas till en avlägsen utpost
  där dom kan sitta och rabbla ur sin koran.

  36
 5. Man får bara hoppas att de inte backar och att de får stöd både nationellt och utefrån och att det blir samma intensiva kamp som fick dessa ayatollor till makten för ca 40 år sedan men revers och därför hela teokratiska diktaturen störtas och att de ställs inför rätta. Det blir KARMA personifierad i högsta grad.

  32
 6. Vart har de goda o skenheliga feministerna tagit vägen??

  Allah dessa som fördömt etniskt svenska män och som välkomnat våldtäktsmän från Afghanistan, Syrien, Libanon, Irak, Pakistan, Balkan, …………..?

  VARFÖR ÄR DET SÅ SVÅRT ATT FÖRSTÅ VAD ISLAM STÅR FÖR???

  64
  1

Kommentera