Göran Greider saknar sitt land

VALET 2022. Göran Greider kallar sig Socialdemokrat men står så långt till vänster att kommunist troligen passar bättre. Greider är sedan 1999 chefredaktör för den socialdemokratiska dagstidningen Dala-Demokraten och inventarie som vänsterbliven debattör på SVT.

Göran Greider har varit med om att förstöra Sverige och kallat dem som velat behålla sitt gamla land det ena och det andra som inte varit så smickrande.

Två dagar efter valet när Socialdemokraterna förlorat valet men fortfarande styr landet har Göran Greider blivit nationalist/fascist/rasist…

-Pettersson säger att det går fort ibland, kanske är herr Greider rädd att förlora sina extraknäck på public service.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

19 thoughts on “Göran Greider saknar sitt land

 1. Han var för något decennium tillbaka till Finland och sa efteråt, jag förstår mig inte alls på Finland. Det var nu bara så att Finland med sin historia, inte kunde förstå sig på en sådan ärkeidiot.

 2. Det gör inte jag, jag trivs i Sverige.
  Hoppas nu att sjukvårdsköerna minskar, med ålderns rätt ökar krämporna. Fast då höjs väl skatten, pest eller kolera.

 3. Sverige känner två Göran från Vingåker, den här är den sämsta av de två.
  Ovårdad slöddrande passar förvisso in i de unkna rum han får sina tankar.
  Han saknar sitt land i tron att högern tagit över, men det är fortfarande de röda som styr.

 4. Konstigt att inte GG dök upp i SVT som gubben ur lådan och förklarade hur allt ligger till. Han brukar ju finns där jämt som politiskt expert när något skall förklaras.

  36
  2
 5. Jag skiter i “hans” förstörarskitland!!! Det viktiga är att jag, och många med mig äntligen har fått tillbaka nåt av MITT, och VÅRT land!!! DET ÄR DET ENDA VIKTIGA, MED DET NYA HOPPETS STYRE!!!

  39
  1
 6. Hoppas att jag aldrig mer behöver leva i Göran Greiders land.
  Den unkna luft vi tvingats inandas, håller på att ersättas med en uppfriskande dito.
  Efter många år med den bedrägliga, korrumperade och destruktiva 68-vänsterns inflytande, önskar jag intensivt att begrava socialismen. Tyvärr är den sista idioten inte född ännu, och i kombination med det återstående desperata vänsterpacket, finns risken att socialdemokratin åter kör upp sitt fula tryne.

  47
  2
 7. Det finns ju många av hans paradisländer med Sociallistiskt styre att bosätta sig i,
  har frågat många kommunister över namnet på ett land som styrts av kommunister,
  och där det råder välstånd, demokrati, yttrandefrihet, men får aldrig något svar,

  Själv tror jag att landet heter UTOPIA, en dröm om något som
  inte finns?

  Jag “GREDER ” när jag hör och ser Göran Greider!

  42
  1
 8. Har någon upplyst herr Greider att det är frivilligt att bo i Sverige. Afghanistan ska vara fint så här års. Kanske Kuba kan vara ett alternativ. Har han tur kanske han träffar på ett antal andra kommunistgökar.

  60
  2
 9. I det här läget, är det nog enklast att skylla på någon annan. Som inte har med saken att göra, t.ex. oppositionen.

  53
  1
 10. Det handlar nog mer om att vänstern är dåliga förlorare.
  Men han är inte ensam om att sakna sitt land…

  43
 11. “Göran Greider saknar sitt land”

  Göran, vi är många som saknar vårt land. Tack vare dig och dina gelikar så har det inte varit riktigt vårt i dryga femtio år. Tack vare dig och dina kumpaner i media tog det dock sin rundliga tid innan vi upptäckte vad 68-vänstern ställt till med. Så Göran, du är dubbelt skyldig till den överhängande risken att göra svenska folket hemlöst för framtiden.

  Din illustration säger mer än vad du kanske inser. Vårt land har blivit trampat på av framförallt unga vänsterradikala kvinnor som i början hade näbbstövlar och filistensjal som uniform. Sedermera gick de dock över till knytblus då det annars hade varit för uppenbart vad de sysslade med.

  Nu hoppas vi att vänstergiren är över och dem möllerska hushållningen med skattebetalarnas pengar åter kommer i bruk. Det är märkligt att SAP på trettio år totalt glömt bort att hushålla med skattebetalarnas pengar och istället delat ut dessa till kreti och pleti så länge dessa haft utländsk bakgrund. Svenskar göre sig inte besvär.

  65
  1

Kommentera