I SVT:s värld är islamister inte extrema

PUBLIC SERVICE. SVT får i år 5245 miljoner kronor av skattebetalarna för att bedriva en opartisk och korrekt verksamhet. Det går dåligt, gång på gång går SVT de vänsterblivnas ärenden.

Det är anmärkningsvärt att en skattefinansierad verksamhet sin skryter om sin egen opartiskhet låter som nedan gång på gång.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “I SVT:s värld är islamister inte extrema

  1. SR/SVT vill tillhöra de ”goda o skenheligas” gäng. De anställda är välbeställda och bor tryggt långt bort från verkligheten. Deras patos att alla är lika fungerar i deras drömvärld.

    MEN VAD HÄNDER OM VERKLIGHETEN (som den i Iran) KOMMER PÅ BESÖK??

    12
  2. Ja, om nyans, säger de endast positivt, att det värnar människor i utsatta områden. Inte en dugg kritik, och den islamism det står för. Men Afs, då snackar man genast om ”det högerextrema” Afs, utan krusiduller. Då går det minsann bra att spy rakt ut, från pk-media minsann!

    Men kanske vi kan få en ändring på det nu, med en ny regering, och slippa denna vidriga kommunistpropaganda i etern!!!

    19
  3. Observerad samma sak.
    Först gulligullande med islamistpartiet att det var mycket större än högerextrema partierna som kom efter.

    14
  4. Men ordet HÖGEREXTREM, det ordet har damerna på SVT verkligen lärt sig
    utantill, för damer är totalt dominerande på Vänsterkanalen idag.

    Ser bara två förklaringar till deras vurmande för Muslimer, antingen är dom
    extremt korkade, eller så längtar dom till den tid när dom kommer att tvingas
    gå klädda i Burka och andra kvinnoförnedrande kläder????

    MERPARTEN AV MUSLIMER BÄR ISLAM MED SIG!
    Allt annat är Skitprat, dom visar det gång på gång men Svenska kvinnor
    tror att det går att omforma till något positivt!

    27
  5. Det är en påverkanskampanj. Nationalsocialister blir högerextrema därför att vänstern vill distansera sig från dem. Kommunismen ifrågasätts inte då det är det normala i deras värld. Men kommunism, socialism, fascism, nazism, zionism och islamism är samma tankegods, det vill säga klart vänster. Nu har man tjatat om förintelsen sedan 1945. Börjar det inte bli dags att tala om kommunismens och islamismens tjugofallt högre antal avhuvade?

    40
    • @Argus, instämmer
      Den MEDborgerliga ledamoten i min kommun gick i taket över svt’s vänster lögnaktiga påstående. Kollade Carinas blogg. Är du samma person?

  6. Marxister, leninister, skp:are, syndikalister, afa, allt åt alla, vänster, mp och några gråsossar!
    Man måste vara extremare är agendan som drivs, för om man kommer fram till dit man vill stannar agendan.

    Hade det varit upp till mig hade jag lagt ned hela skiten!
    Så sant som det är sagt!

    28
  7. SVT presenterar Nyans som ett parti bland alla andra, men beskriver Medborgerlig Samling som högerextremt.
    Birgitta Sparf beskriver hur det går till i SVT när islam och muslimer diskuteras, man undviker att säga ”islam” eller ”muslim”, avstår från att ta orden i sin mun.
    Det var efter attentatet mot Salman Rushdie, som Aktuellts programledare Ann-Britt Ryd Pettersson i kryptiska ordalag ställde en fråga till SVT:s kulturredaktör Per Andersson, gällande olika religiösa grupperingar: ”Om det nu skulle visa sig att det finns kopplingar till dom här religiösa grupperna, vad innebär det? Redaktör Andersson vrider sig som en mask på en krok och krystar fram (här återgivet starkt förkortat): ”Asså, det, det äee…om det visar sig att den här mannen som har gjort detta är, är en…har tagit på sig att fullfölja eeh, och farligheten i den typen av hatrörelser, består ju inte ALLS av några organiserade strukturer, utan anhängare som sluter upp kring,..kring ledares ööh budskap!”
    ”Ann-Britt Ryd Pettersson nickar instämmande, precis som om hon förstått vad Andersson nyss sa. Jag lovar; inte en enda jävel förstod vad ha sa! Inte ens Andersson själv. Men det lät åtminstone bra, antar jag att han tycker”, skriver Birgitta Sparf, och att ”hela redaktionen är nog skitskraja att själva få en fatwa över sig. Därför har redaktionen helt strukit både m- och i-ordet. Man vill ju inte peka ut nån, liksom.”
    I vår statstelevision gå det bra att prata om problemet, utan att en enda gång behöva säga rent ut vad det egentligen handlar om!
    Birgitta Sparf (i Det Goda Samhället): ”Hur man pratar om islam och muslimer”:
    https://detgodasamhallet.com/2022/08/17/birgitta-sparf-hur-man-pratar-om-islam-och-muslimer/

    40

Kommentera