Dagens tankeställare 123

Vardagen är full av små tankeställare.

En dag körde frugan och jag till mataffären. På parkeringsplatsen fick jag syn på en riktig pärla.

Titta! Känner du igen? sa jag åt frun och pekade.

– Aldrig sett förut.

– Det är en Corvette från medlet av 60-talet.

– Det vet jag väl, svarade frun. Men jag trodde du pratade om karln vid ratten.

Det bara är så, att kvinnor är mera intresserade av människor och män av tekniska grejer. I allmänhet och i snitt. Varför ska det inte få vara så?

Om jag har förstått saken rätt, så har ni i Sverige numera obligatorisk förskola för alla två år fyllda barn. Tvång och indoktrinering. I förskolan blir ungarna bortblandade av tokvänsterfeminister, som behandlar dem som könlösa varelser, förbjuder pojkarnas krigslekar men tvingar dem att leka med dockor. Snart är det väl lag på att alla läroanstalter, från förskola till universitet, ska hänga upp jättelika porträtt av Olof Palme och Stefan Löfven, försedda med parollen ”Tvång är kul!”

Ska jag tala om för er rödgröningar vart ni kan tränga era tabula rasa– och alla är lika-teorier?

Rune Holmström

4 thoughts on “Dagens tankeställare 123

 1. Thoralf är macho. Utesluts ur SD. Startar en kämpig personvalskampanj misslyckas.
  Skriver en bok. Startar ett parti för att komma in i fullmäktige, misslyckas. Skriver en blogg där han tar upp missförhållanden.
  Han kämpar, inte bara pratar.

 2. Och så undrar feministerna varför de psykiska besvären ökar hos ungdomar Den vanliga politiska blindheten .
  Men nu börjar snart nya kaptener styra den Svenska skutan mot välstånd och glädje .
  Välkomna ombord .

  10
 3. Jaja. Här kommer ett erkännande. Kom in, kollade på nyhetsflödet på TVn.Mitt i en hommage till en hjälte. En matador visade sin hyllning. Stor svart tjur. Han spatsdrade in. På slutet låg han på marken i den rödgula sanden. Tjuren stod över honom och hade hornen i marken på bägge sidor om hans kropp. Det är faktiskt otroligt….Ibland benådas tjuren. Det är när dansen mellan matador och tjur når dessa nivåer. Publiken röstar.
  En av de kändaste matadorerna har lapp på en ögat. Där det skulle sitta alltså. Han fick hornet under halsen och ögat sprätte bort. Mycket populär. Macho
  Manlighet för mig är när jag ser ett huvud foto på en jockey..ansiktet är alldeles skrynkligt, vindpinat. Han har knäppt upp hjälmen och flinar lite, har just vunnit ett race.världens farligaste sport.

Kommentera