Dubbelmoral är bara början

DUBBELMORAL, RASISM OCH INVANDRING. Moa Berglöf är ledarskribent på Sydsvenskan och Helsingborgs Dagblad. Mellan 1996 och 2014 var hon aktiv på olika nivåer i Moderaterna, de sista åtta åren som politiskt sakkunnig och talskrivare åt statsminister Fredrik Reinfeldt. Moa Berglöf är kvinnan, bakom talet ”Öppna era hjärtan” och ”Tack för att ni valde Sverige” som dåvarande statsminister Fredrik Reinfeldt höll i augusti 2014. I talet som Reinfeldt höll och som Berglöf skrivit uppmanades svenska folket att välkomna de migrantströmmar som förväntades under kommande år.

Nu påstår Moa Berglöf i Sydsvenskan, bakom betalvägg att attackerna mot judarna har börjat. -Pettersson undrar i vilken värld Moa Berglöf lever, Malmö är nästan tömt på judar tack vare dem migrationspolitik som hon varit med att skapat. Moa har välkomnat hundratusentals judehatande muslimer till Sverige och Malmö och påstår att judeförföljelserna börjar nu, efter att Sverigedemokraterna eventuellt för första gången får inflytande på regeringspolitiken, skäms du inte Moa?

Moa Berglöf och Fredrik Reinfeldt

Moa Berglöf driver bolaget Östra flygeln kommunikation AB och blev ledarskribent på Sydsvenskan efter att Mats Skogkär fått sparken för att vara för öppenhjärtig.

Moa Berglöf verkar vara en person som tror att dubbelmoral betyder dubbelt så bra. Hon vill själv bo i en vit Bullerby men tycker att andra ska älska mångkulturen.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Dubbelmoral är bara början

 1. SD är väl det mest Israelvänliga partiet i riksdagen och har en god andel av personer av judisk tro eller härkomst bland ledande medlemmar?

  Men det är väl med SD som med Trump, älskad av de i Israel men hatad av samma grupp på hemmaplan. Jag såg Willy Silberstein oemotsagd attackera Björn Söder för något de själva brukar säga. Vi har några erkända etniska minoriteter, AKA nationaliteter, i svensk lagstiftning där bland annat minoritetsspråk ger rättigheter. Samma personer som utnyttjar dessa rättigheter påstår ogenerat att de är svenskar. Nationalitet är tillhörighet till en nation. Nation är ett kollektiv av individer med huvudsakligen samma ursprung, språk och kultur. Lika lite som man kan byta kön kan man byta nationalitet. Det man föds med, föds man med.

  Medborgarskap är en annan sak. Den kan till och med vara dubbel.

  11
 2. Moa Berglöf tycker alltså att det är rasism om det i en reklamfilm finns många etniska svenskar. Och gärna ser att de blir färre genom invandring.
  Moa Berglöfs ledare 31 augusti: ”Sverige hade inte klarat sig utan invandring.”
  7 september: ”Det blir mycket att svälja för M om SD får bestämma.”

  21
  • Då måste hon vara rätt nöjd nu, för etniskt svenska män är ungefär lika vanliga i reklamfilmer som isbjörnar vid sydpolen.

   31
 3. Sossar är förbannat bra på att skapa regler för andra som man själv struntar i. Detsamma har naturligtvis gällt moderaterna. Det är lätt att förstå att SD blivit stora, må de leverera också!

  50
  • Dåliga förlorare som fortsätter försöka skrämma upp folk med SD trots att det inte lyckats på 20 år🤷‍♀️

   25
 4. Det var väl en programförklaring, från hennes sida kanske! Att nu börjar hon med attackerna på judar, d v s oss goda människor, i detta av henne och Reinfeldt, skapade förintelseläger! Hon menar antagligen att börja ge sig på oss mer konkret, för att hon inte tål oss nyvunna frihet! Livsfarlig människa, lutar åt terroristhållet!

  57

Kommentera