Stäng

Elvaåring bar kors, misshandlades i Malmö

BROTTSLIGHET. En 11-årig pojke misshandlades efter att han blivit konfronterad med att bära ett kors.

Jesus kors kristendom Jeff Jacobs Pixabay
Bild från Jeff Jacobs Pixabay

Pojken spelade fotboll i Varvsparken när ett okänt antal killar gick fram till honom och frågade ”varför han bar ett kors” och om det ”berodde på hans religion”. Pojken svarade då att det berodde på hans religion varpå killarna frågade om han ”åt gris” och kallade honom för ”grisjävel”.

Killarna knuffade sedan pojken så att han skadade sin arm. Efteråt lyckades pojken springa hem. Gärningsmännen tog då pojkens skor och fotboll som pojken inte fick med sig när han sprang iväg.

Skånska Dagbladet (betalvägg)

– Pettersson säger att det är inte bara judar som jagas från Malmö och Sverige.

Varför är riksmedia tysta om detta? Har det inget med islam att göra?

Mona_Walter_om_islam
Vad är det som är så svårt att förstå? Koranen är oföränderlig och importerar vi Mellanöstern får vi Mellanöstern.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

20 reaktioner på “Elvaåring bar kors, misshandlades i Malmö

 1. Detta är ingenting nytt… för snart 20 år sedan arbetade min dåvarande flickvän på en förskola där ett barn såg hennes halskedja med tillhörande kors och både spottade samt kallade henne ”hora” hon grep tag i pojken för att ge honom en muntlig rättelse varpå hon blir inkallad till sin chef om att inte bära ”provocerande religiösa symboler” Jag trodde inte mina öron… min flickvän sa upp sig omgående. Malmö var på väg att bli förlorat till ”fredens religion” redan då…

 2. Tänk vilka skriverier det hade blivit om någon gav sig på någon för att denne bär slöja eller är muslim. Det hade inte varit någon måtta på hur rasistiskt och islamofobiskt det hade varit…

 3. Om man låter det här fortgå ivrigt omhuldade av våra politiker och media så ser jag ingen framtid i Sverige.Vi kommer att bli ett snöpt kalifat där Svenskar är hatobjektet nr.1.Så om man har ekonomi och möjlighet så ta era barn och flytta till ett land där man kan andas och leva i fred och harmoni.Det som nu sker är en nedmontering av ett välfungerande land där kaos och anarki har fått råda alldeles för länge.Det är inget att hoppas på att det sker en förändring inom överskådlig framtid så vore jag ung och frisk så skulle jag packa resväskan och söka jobb och bostad i ett land som värnar sina medborgare.

 4. Olle Lönnaeus skriver i Sydsvenskan bakom betalvägg: ”Så hjälpte Kent Ekeroths islamkritiska sajt till att tända gnistan i Malmö”.

  Lönnaeus anser tydligen att muslimer är snälla. Det är Ekeroth, Jomshof och Dagerlind i konkurrenten Samhällsnytt som är dumma.

 5. Tror inte på Gud men korset är en symbol för de kristna och ska naturligtvis få bäras av vem det vara må.
  Nu får vi se hur mussevänliga PK sfären är ska de starta ett drev mot de som ogillar korset eller bara tiga?

 6. Våra svenska gamla som farit illa av den s.k Coronapandemin ska enligt svenska korrupta och landsförädiska makthavare bli först ut att vaccineras och blir därmed försökskaniner när ett svindyrt oprövat vaccin kommer ut på marknaden !
  Hur många fler gamla kommer att stryka med.
  Vidrigt är ordet……
  Tycker att Löfven och hans bihang och Folkhälsomyndigheten kan vara först ut med att ta vaccinet.

  1. Hur vet du att det kommer att vara oprövat?
   Det är nästan så man tror att vissa här tror att staten har gett i uppdrag till läkemedelsindustrin att mörda oss.

   1. Kanske inte med berått mod Bosse S, men med tanke på hur åsiktskorridoren är och har varit inom skolmedicinen samt oviljan att se det uppenbara samt verka för att stärka immunförsvar samt ändra riktlinjerna precis under den initiala fasen av ”pandemin” så blir resultat detsamma. Jag tycker Du borde söka upp det material som Dr. Jon Tallinger lagt ut (som förövrigt emigrerat till Danmark nyss) Där kan Du själv följa länkar till bevis… Det finns många fler röster därute som tyvärr tystats ned av de ”som vet”

 7. Ett korståg genom hela Sverige för att kräva respekt för kristendomen.
  Islams heliga krig har börjat. Vi måste agera.

 8. Som sagt, kristna är Islams fiende nummer ett, det blir tufft framöver när Musse inom kort tagit över hela Sverige !

 9. Till och med moderatledaren i Malmö försöker bortförklara den verklighet som gemene man kan se på gatan genom att skylla på tillresta. Lita inte på en moderat när det gäller att återföra landet till Svea Rikes lag.

 10. Dessa Modiga herrar kommer alltid i stora horder mot
  en ensam ? Det är inte mod, utan bevis på enorm feghet.

 11. 1:28 minuter riktigt bra diskussion i detta ämne: svenska och kristnas rätt i Sverige att få leva sina liv i fred:

 12. Varför medierna är tysta när hets begås mot Vita, Kristna och Svenskar vet alla som begriper något och har tagit del av Fria Medier. När Adriana sköts ihjäl var det sannolikt meningen, det var ingen slump, hon bar på ett kors runt halsen! Det var ett rasistiskt mord mot Adriana som var delvis av utländsk börd och ändå bar ett tydligt kors! Närmast snsvariga för HETSEN mot VITA, Kristna och SVENSKAR i Sverige är Lögnmedierna, Lövenregimen och Polisledningen!

 13. ”Sharia står nu över svensk lag”, skriver Mohamed Omar i Det Goda Samhället, – några rader ur texten: ”Vi får nu känna på hur det är att leva som en minoritet i ett islamiskt land. Och det trots att vi fortfarande utgör majoriteten. Hatet och hoten från de muslimska invandrargrupperna visar att många av de så kallade ”flyktingarna” inte har sökt sig till Sverige för vår demokrati och vår yttrandefrihet. De har istället tagit med sig den mentalitet och de värderingar som gjort deras hemländer till efterblivna och förtryckande diktaturer. Den muslimska befolkningen i Sverige växer och den icke-muslimska befolkningen, de så kallade ”gammelsvenskarna”, krymper. Fortsatt massinvandring från islamvärlden kommer med stor sannolikhet att göra Sverige mer likt invandrarnas hemländer. Det är ju vad som har skett hittills..”:
  https://detgodasamhallet.com/2020/08/29/mohamed-omar-sharia-star-nu-over-svensk-lag/

Kommentera

%d bloggare gillar detta: