MP-politikern: “En bra kung är en död kung”

VALET 2022. David Ling, född 1993 är en miljöpartistisk politiker. Mellan 2019 och 2022 var han språkrör för Grön Ungdom. Tidigare var han ekonomipolitisk talesperson för ungdomsförbundet. Han har engagerat sig för basinkomst och utveckling av den gröna ideologin.

Ling var fram till i våras språkrör för Miljöpartiets ungdomsparti Grön Ungdom. Han sitter även i styrelsen för Miljöpartiet i Uppsala samt står som tredje namn i Gävleborg inför valet idag.

Dagen efter att drottning Elisabeth II av Storbritannien dött var det en frågestund på Instagram där David Ling fick frågan om han tror att kung Charles av Storbritannien kommer att bli en bra kung.

”Den enda bra kungen är en död kung va” skrev Ling som svar till frågan tillsammans med en grimaserande bild av sig själv.

David Ling är 29 år men inte vuxen

-Pettersson hoppas att David Ling aldrig får något uppdrag som kräver en vuxen person…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “MP-politikern: “En bra kung är en död kung”

 1. En verkligt framtida ämne som språkrör, kanske tillsammans med Tokfnatt. Ingen av dessa män(?), kan ha klarat femte klass i grundskolan och deras härstamning kan på goda grunder antas vara av den tarvligare sorten.
  Att man brukar ha ett språkrör ur varje kön, är inget problem, båda eller ingen, kan karaktäriseras som kärringar!

  23
 2. jag säger som Stefan Sauk TJINGE LING, var kommer alla knäppgökar ifrån
  som hamnar i det partiet? Det är märkligt att när två knäppa så kallade Språkrör
  försvinner så ersätts dom med två som är ännu värre? TJINGE LING kommer
  nog att bli språkrör en dag!

  43
  • En vuxen tänkande och sanningssökande person kommer aldrig i h-vete att accepteras i denna dårhus-sekt , när mentalvården skars ner i början på 80-talet så så gick patienterna och startade ett eget parti som skulle låta seriöst och fint . . . Tyvärr har de bara samlat på sig fler o fler omedicinerade patienter som Ingen tar hand om !

 3. På något sätt märkligt! Men man kan i princip se om det är en Miljöpartist.
  Tycker inte man uttrycker sig på det viset. Men de är ju skyddade utav all media.

  46

Kommentera