Varför ljuger LO om Ulf Kristersson?

INSÄNDARE. Så här under valrörelsens sista avgörande vecka blir man återigen påmind om vad som är viktigt och vad som tvärtom inte hör hemma i en anständig valrörelse, skriver Peter Johansson (M) på GD.se.

Peter Johansson, M.
Bild: Pressfoto

Jag talar förstås om LO som återigen utför Socialdemokraternas smutsgöra. Kan konstatera att i år har man ändå överträffat sig själv i oanständighet när man pumpar ut rent förtal om att Ulf Kristersson skulle vilja stoppa sjukförsäkring till cancersjuka och till och med driva dem till självmord (!) när sanningen är att det var under regeringen Löfven som utförsäkringarna flerdubblades.

Låt mig förtydliga: Det finns alltså överhuvud taget inga planer från Moderaterna på att utförsäkra cancerpatienter eller andra svårt sjuka människor. Tvärtom.

Detta smutskastande är heller inte någon ny företeelse. 2018 inledde LO valrörelsen med filmerna på ”medlemmar” som satt runt ett fikabord och spekulerade hejvilt om att en Alliansseger skulle ge 30-procentiga lönesänkningar och att arbetare inte skulle få råd att skaffa barn. Detta var givetvis ren och skär lögn det också, men inget man från LO brydde sig om.

Extra pikant blir det när de kostsamma kampanjerna för socialdemokraterna sker mot flertalet medlemmars uttalade vilja då endast 22 procent av medlemmarna var för att stödja S ekonomiskt när tidningen Arbetet i oktober 2021 frågade. Hela 55 procent var tvärtom tydligt emot.

Jag är själv fackligt aktiv på min arbetsplats inom Saco och kan lova att hade min organisation betett sig så här skamligt hade jag gått ur på stört.

Peter Johansson, förtroendevald inom Saco och moderat kommunfullmäktigekandidat

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Varför ljuger LO om Ulf Kristersson?

 1. Vänstermurvlarna är en belastning för demokratin. Lägger till och drar ifrån. Äckliga fån!

 2. LO/Socialdemokraterna vänder sig till de många obildade, lättlurade och direkt blåsta individer som bor i detta landet. Antalet av dessa har minskat kraftigt de sista 50 åren. Därför importerar ovannämnda politiker, orcer av det minst utvecklade slaget, ger dem allt de behöver och får i gengäld deras röst. Utan dessa köpta röster skulle socialdemokratin idag inte nå högre än 15%.
  Det är ett rent folkförräderi mot den svenska ursprungsbefolkningen och våra europeiska invandrare.

  17
 3. Kom på att Sverigedemokraterna får ett par procent extra röster i årets val. Nu behöver man inte längre skylta med vilka röstsedlar man stoppar i kuvertet, och det har varit ett problem i tidigare val. Media och politiker kör sina sedvanliga hatkampanjer mot SD och många vågade inte ta SDvalsedlar. Det har säkert fungerat innan, men inte nu.
  Min gissning är att Sverigedemokraterna landar på 23%.

  14
 4. Finns det ännu kvar någon jobbare som vill tillhöra LO, trodde att alla redan
  hoppat över till nya Arbetarpartiet SD?

  27
 5. Ja just detta med LO s reklam för sossarna är märkligt?
  För en vecka sen var det några som gjorde en stor sak av anonyma donationer till politiska parti? Så frågan blir ju då vad är detta när ett företag LO går ut och donerar vad det nu är? utan att meddela sina huvudmännen i detta fallet lo medlemmar?

  33
  2
 6. LO ljuger för att det är deras signum, hela den röda rörelsen bygger på lögner och falskhet.
  Så har det i modern tid alltid varit.
  På 30-40-talet var den tidens socialdemokrater öppna med sitt rasbiologiska institut samt sina koncentrationsläger där kommunister och antinazister spärrades in utan rättegångar, detta förtegs inte då men idag förfaller detta enligt S och LO mfl aldrig ha ägt rum!

  50
  2
  • Du glömmer kariesexperimenten på intagna på Vipeholm mentalsjukhus och tvångs steriliseringarna som pågick till 1977. Sossarna har mycket att vara stolta över.

   41
   1
   • Egentligen borde man kalla de ”lagningar” av hela tänder som sozzarna egenmäktigt beslutade om. Titta på tänderna på de som är födda på 60-talet eller tidigare och se om ni kan hitta kindtänder utan lagning. Sozzarna beslutade att hela tänder skulle ”lagas” med amalgam i ”förebyggande” syfte. I sozzarnas värld äger vi inte vår egen kropp, den tillhör staten.

    29
   • Jag “glömde” ingenting jag utelämnade medvetet en hel del, detta för att inte fylla hela sidan med socialdemokratiska “fadäser” och mer eller mindre skamligt agerande!

    11
 7. När regeringsföreträdare tillåts ljuga oemotsagda i var och varannan intervju är det inte så konstigt att deras vasaller gör sammaledes.
  Det är inte konstigt att det ser ut som det gör i Sverige .
  Men ni morgon tar vi förhoppningsvis ut en ny kurs för landet.
  Som vi röstat får vi leva.

  46
  2
 8. Man vill ju tro att folk inte går på såna där lögner. Tyvärr tror jag rätt många är så pass obildade och oinsatta att de gör det.

  51
  3

Kommentera