Socialdemokraternas lögnaktiga pressträffar

VALET 2022. Regeringen ljuger om framsteg i EU, men inga beslut är fattade, skrev bloggen i går efter att S-regeringen hållit en presskonferens om att EU:s energiministrar nått ett genombrott under förhandlingarna i Bryssel. – Jag har ett fantastiskt besked att ge, sa statsminister Magdalena Andersson (S). – Vi kommer att kunna ta ett stort steg i den riktning som kan innebära att vi får ner priserna i hela Europa. I södra Sverige kan det handla om halverade elpriser.

Med anledning av det extrainsatta energiministerrådsmötet i Bryssel höll statsminister Magdalena Andersson (S) en pressträff på fredagen den 9 september, tillsammans med finansminister Mikael Damberg (S). Foto: Magnus Liljegren/Regeringskansliet

Sanningen är att EU inte fattat några som helst beslut. Regeringen chansar två dagar före valet och är mycket ovarsamma med sanningen. TV4:as reporter Magnus Wennerberg avslöjar dem, en av få reportrar som gjorde sitt jobb…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “Socialdemokraternas lögnaktiga pressträffar

 1. En påverkande faktor till de höga el-priserna är ju att under sossarnas 8 år i regeringsställning har dem beredvilligt hjälpt MP att genomföra kärnkraftsavvecklingen. Allt för att kunna behålla makten. Och verklighetens folk får nu betala för detta.

 2. Alla har sin egen sanning.
  Anarki vore bra om det inte blev så mycket bråk.
  Syndikalister kan vara bra, men troligen mycket bråk därmed.
  Så, bråk och olika intressen är vår lott.

  11
 3. Så EU-kommissionen har tagit ett initiativ som syftar till att få ner elpriserna i Europa, men inget är ännu beslutat. Då måste man ställa sig frågan “vad har det med svenska valet att göra?” Oavsett om det är Magdas eller Uffes energiminister som åker till mötet om några veckor där beslut ska tas, så kommer utgången högst troligt att bli densamma.

  27
 4. En syrisk arbetskamrat till mig som kom hit 2015 har flera gånger sagt att det finns en likhet mellan Syrien och Sverige.
  Det är att man i nyheterna på den statliga TV:n aldrig säger att Bashar Assad ljuger när han gör det, samma sak ser han i Sverige.
  Samma sak gäller här i Sverige, enligt min syriska arbetskollega så ljuger socialdemokraterna om precis allting, men i nyhetssändningarna så nämns aldrig detta!
  Enligt min syriska arbetskamrat så finns det inget parti som ljuger så mycket som socialdemokraterna!
  Jag frågade då om han fann MP och V som mer trovärdiga?
  Svaret löd:- Finns det några friska svenskar som lyssnar eller röstar på dom?
  Jag svarade då -Nej!

  52
 5. Blekinge Läns Tidning publicerad idag 16:16:

  “Mitt under vänsterns torgmöte startade Sverigedemokraternas gruppledare Christopher Larsson deras kampanjlåt på högsta volym. Polisen tvingade honom att stänga musiken – störande av förrättning eller allmän sammankomst är ett brott som kan ge upp till sex månaders fängelse.”

  Vems kampanjlåt var det Larsson spelande?

  7
  16
  • Men oljuden från minareter är tydligen acceptabelt, trotts att det stör varje
   Svensk som befinner sig i närheten, oljud som oljud, fast det gäller inte islam?

   24
   1
 6. Allt för att lura pensionärer med på tåget, heheeeheeee
  Dom klarar inte av att hjälpa pensionärer mot bedragare och dom vill att pensionärerna ska köpa lotter på kredit för att hjälpa “partiet”, fy faaaan……

  51
 7. Den lögnaktiga socialdemokraten, försvarsminister Peter Hultqvist, skrev i Dala-Demokraten följande: ”det är alltid aktuellt att arbeta för ett samhälle för alla, och inte bara några, – jag är socialdemokrat av det enkla skälet att jag vill ha ett jämlikt samhälle”. Så skriver han alltså om jämlikhet, samtidigt som han kapat åt sig varenda krona han kunnat ur statskassan, tydligen inte nöjd med sin redan höga månadslön på 145 000 kronor. ”Det är girighet, inte solidaritet”, skriver Expressen:
  https://www.expressen.se/debatt/hultqvist-har-stampat-ut–varenda-mojlig-skattekrona/

  Samnytt:
  ”Trots fet lön på 145 000 kräver försvarsministern MER pengar”:
  https://samnytt.se/trots-fet-lon-pa-145-000-kraver-forsvarsministern-mer-pengar/

  51
  • Pålsjö,

   Du har så rätt, Hultqvist är inte bara lögnaktig utan också vidrig och ordentligt girig !!

   //Gunnar

   48
 8. Maggan försökte surfa på ett eventuellt beslut av EU innan valet för att få några röster till.
  Har man ingen politik får man fuska tills det lyckas.

  64
 9. Jag hoppas att ingna på denna blogg trodde på sossarna igår, det var för genomskinligt och hurtigt.
  Det är ett kollosalt svek mot väljarna att sprida lögner av den typen i syfte att skaffa sig röster.
  De skall inte ha vårt förtroende att styra vårt land.
  Varför är journalister så tysta?

  68

Kommentera