Elsa Widding inför valet 6. Osäkerheterna i klimatmodellerna negligeras

VALET 2022. Elsa Widding är en välmeriterad civilingenjör från Chalmers Tekniska Högskola med tidigare ledande befattningar i stora skandinaviska energiföretag såsom Vattenfall, Statkraft och Fortum. Sverigedemokraterna har utsett Elsa Widding till särskild utredare för att analysera vilka politiska insatser som är mest effektiva för att skapa ett långsiktigt, konkurrenskraftigt och tillförlitligt system för energiförsörjning. Elsa ska även belysa hur den förda politiken med ökat inslag av väderberoende produktion och därmed ökat behov av utbyggda elnät slår, likväl som alternativet till detta. Elsa Widding kandiderar i riksdagsvalet 2022 för Sverigedemokraterna.

Elsa Widding Bild: Klimatupplysningen

Om Elsa Widding på bloggen…

-Pettersson säger att om Sverige nådde nettonollutsläpp skulle det uppväga en tiondel av Kinas ÖKADE utsläpp.

Ingen förnekar klimatet. Däremot finns det många som förnekar verkligheten. Och verkligheten är den att vad Sverige gör saknar betydelse för klimatförändringarna, skriver Mats Skogkär på Bullentin, bakom betalvägg.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Elsa Widding inför valet 6. Osäkerheterna i klimatmodellerna negligeras

 1. Elsa, den enda “växthusgasen” av betydelse är vattenånga, i skuggan av vattenångan så är koldioxidens temperaturpåverkan så liten att den inte ens är mätbar.

 2. Du är mycket bra, men sluta att debattera med Towatt för han är en idiot och säger alltid emot, för han förstår inte något om klimatet.

  • Debatten mellan Elsa och Tovatt som den kunde ha varit för typ några hundra år sen:
   Elsa – Jag har gjort beräkningar att jorden är rund.
   Tovatt – Nämen, du kan inte stå här och påstå att jorden är rund medan alla ser att den är platt!

 3. Det finns ju en fråga som klimatalarmisterna vägrar att svara på: Vem körde bil när inlandsisen försvann? Jordens klimat har alltid ändrats.

  24

Kommentera