9 thoughts on “Dagens

 1. På 30-talet som Magdalena Andersson hänvisar till så höll Socialdemokraterna på med rasbiologisk forskning.

  Man skulle ju tycka att det är mer relevant att ägna sig åt dagens sakpolitik istället för pajkastning om politik förd 90 år tillbaka i tiden.

  15
 2. (S) och (Mp), består av okunnigt bottenskrap och representerar okunnigt bottenskrap.
  (C) representeras av en fullständigt ”by passad”, överklasskärring, som attraherar överblivna, hemmaboende, överåriga kvinnor på Södermalm.
  Dessa ljugande kärringar, anser sig ha rätt att sprida lögner och hat, men klarar inte att ta emot sarkasm. Deras desperata uppträdande är närmast skrattretande och kontraproduktivt.

  40
 3. I takt med att avståndet till makten och syltburkarna ökar omdömeslösheten och desperationen för goddagspiltarna .
  Rösta rätt inte rött .

  45
 4. Jag har stor respekt för Jan Emanuel Johansson men någon historiker är han inte. Nazisterna och Nazityskland kommer inte ens upp på ”prispallen” när det gäller mänskliga vidrigheter. I PK-världen stör de högst upp men i den verkliga världen med deras 11 – 17 miljoner döda är de fyra bland de kända våldsverkarna. Trea är Djingis Khan och mongolerna med uppemot 40 miljoner döda samt mycket annat omänskligt.

  PK-världens favoriter, kommunisterna, hamnar näst högst upp med bortemot 125 miljoner döda. Mao lyckades dräpa i närheten av 75 miljoner och Stalin var inte mycket sämre med 50 miljoner. Alla dessa blev visserligen inte avhuvade utan många svalt ihjäl tack vare dessa mentala dvärgars beslut. Många i nazityska läger svalt också ihjäl.

  Ohotad etta är Muhammeds anhang eller ska vi säga pack. Sedan villfarelsen började för 1400 år sedan har bortemot en kvarts miljard människor haft väsentligt förkortade liv. Uppfinningsrikedomen att ta dessa av daga har varit riklig. De måste också påpekas att de flesta av dessa 250 miljoner har varit andra villfarna, bara villfarna på ett något lite annorlunda sätt.

  Som synes här så faller dessa tre medaljörer av en eller andra orsaker. Marx var visserligen ljushyllt men han naiva politiska uppfattning delas av många inom PK-sfären. För nära hemmet med andra ord. De andra är av annan genetisk pool och sådana får inte misstänkliggöras. Då är det bättre med en german även om hans politiska hemvist ligger granngårds. Även om den överlappar rejält kan vi försöka flytta den och den närbesläktade fascismen till andra sidan av det politiska spektrat. Alltid lurar vi någon.

  48
 5. Magdalena liksom Annie, Märta och Per lider troligen samtliga a rasisttourettes. De fyra är väl Riksdagens största hatspridare.

  63

Kommentera