Sossarna stjäl 1.6 miljarder till sin egen valrörelse

VALET 2022. Bloggen skriver då och då om Socialdemokraternas spelmaffia där de drar in mängder av miljoner i lagens gränstrakter. Det är det lilla. Socialdemokraterna har kunnat utforma offentliga institutioner och regelverk på ett sätt som har givit rörelsen ett större inflytande över samhällsutvecklingen än vad det rena väljarstödet någonsin hade räckt till.

Det visar Kammarkollegiets register mellan 2018-2020 över partifinansiering. Resultatet visar att Socialdemokraterna på tre år haft nästan 1,6 miljarder kronor i intäkter – nästan lika mycket pengar som alla andra riksdagspartier tillsammans.

Facket kan ge ekonomiskt och politisk stöd till S för medlemmarnas pengar mot deras vilja.
Hyresgästföreningens skatter går till S. En stor del av Hyresgästföreningens pengar kommer från den så kallade hyresförhandlingsavgiften. Genom den har föreningen rätt att ta ut en dold avgift av varje hyresgäst i Sverige, oavsett om hyresgästen är medlem i Hyresgästföreningen eller inte. De här pengarna används sedan till partipolitisk opinionsbildning.

ABF, Arbetarnas bildningsförbund, har ett politiskt ändamål – att främja arbetarrörelsen. Folkbildningsrådet saknar oberoende tillsyn och genom systemet får arbetarrörelsen hundratals miljoner i ovillkorat stöd varje år.

Detta och mycket mer suger det Socialdemokratiska partiet ut olika organisationer varje år utan vår vetskap. Pengarna används just nu flitigt i valkampanjen inför valet. Men Socialdemokraterna använder också förbunden som budbärare för partiet.

Sossepolitik sprids just nu genom t.ex. Hyresgästföreningen som tapetserar i trappuppgångar om de olika partiernas hyrespolitik som naturligtvis utformats till Socialdemokraternas fördel. Avsändaren sägs vara Hyresgästföreningen, men det kan vara bra att veta att detta är påhittade frågor som anpassats till den Socialdemokratiska politiken.

S är ett genomruttet och falskt parti.

Läs gärna hela rapporten om S tentakler som stjäl föreningar och förbunds pengar.
Timbro Kommandohöjderna

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “Sossarna stjäl 1.6 miljarder till sin egen valrörelse

  1. Inte konstigt att de kan smörja upp sina funktionärer.
    Undrar vad tokarna i tex Bräcke har för förmåner som tack för att de förstört hela kommunen .
    Luktar lite Putin , tycker jag.

    16

Kommentera