Klimataktister stoppade trafiken på E4:an idag igen

BROTTSLIGHET. Under morgonen har det varit totalstopp i trafiken i norrgående riktning på E4/E20 vid Västberga i Stockholm, på grund av ett gäng personer då hade tagit sig ut på körbanan.

Bilden från gårdagens demonstration

Enligt polisen rörde det sig om sju till åtta personer. – Just nu flyttar vi bort dem, säger Daniel Wikdahl, presstalesperson för polisregion Stockholm. Vid 08.50-tiden ska trafiken ha släppts på igen.

De är borta från vägen nu, men alla körfält är inte öppna ännu. Det hann bli långa bilköer, säger Daniel Wikdahl.

Även på måndagen stoppades trafiken i Stockholm av en liknande aktion. I nuläget är det oklart om det är samma organisation som ligger bakom tisdagens aktion.

-Pettersson säger att det varit 100 liknande demonstrationer under året i Stockholmsområdet. Lås in aktivisterna eller sätt dem i arbetsläger, för arbeta verkar de inte göra…

”Vi kommer att blockera motorvägar i rusningstrafik gång på gång tills regeringen möter våra krav”, skriver organisationen Återställ Våtmarker på sin hemsida.

Jag skulle ha viss förståelse för de vänsterblivna om de blockerade ingångarna till regeringskansliet.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Klimataktister stoppade trafiken på E4:an idag igen

  1. Följer man länken ovan kommer man efter ett tag till en artikel i Observer,

    https://observer.com/2022/08/scoop-here-is-the-money-behind-the-climate-activists-gluing-themselves-to-artwork/

    Där det står följande att läsa. (Dom pratar om dom demonstranter som limmar fast sig till konstverk på bla museer i Italien. Alla dom här aktionerna över hela världen har en koppling till västländernas oligarker och deras agendor, och dom tycker att det är grymt att dom kan påverka folk på det sätt dom gör, Awesome.)

    ”They are also both funded by the Climate Emergency Fund, an LA-based organization created by three millionaires in 2019 to support environmental activism.

    “It was created to try and bring attention to this terrifying trajectory,” said Trevor Neilson, who co-founded the fund along with Rory Kennedy, daughter of Senator Robert Kennedy, and Aileen Getty, granddaughter of oil tycoon Jean Paul Getty.

    The two groups have received $1 million from the California fund

    The fund has financially supported 86 organizations since its creation. Just Stop Oil has received $920,000 since 2020, while Ultima Generazione has been funded with $80,000, according to Climate Emergency Fund executive director Margaret Klein Salamon.

    “These protests are so awesome,” said Salamon. “People come to this museum to look at this painting, but we need them to look at the reality of the climate emergency instead.””

    Så i Sverigeexemplet vill dom att vi ska tänka till lite om klimathotet/lögnen när vi sitter i bilkön till jobbet, en bilkö som har skapats pga några vilsna själar som gått på världsoligarkernas och deras barns mänsklighetshatande agenda.

    12
  2. Kontraktera några bönder runt om i landskapet, för att ha en lämplig utrustning, för spridning av grisgödsel, stand by.

    15
  3. Spärra in dom omedelbart, dessa farliga
    människor har inget ute i friheten att göra.
    Människor ska inte behöva dö i ambulansen på grund av psykiskt störda
    Miljöpartisters sjuka handlingar.
    Det räcker nu, mycket hårdare tag måste till.

    32
  4. Var är de PK med partiledarna i spetsen med fördömanden?
    Tänk om en person med en bekant vilken röstat SD, gjort något liknande vilket hallabalo det blivit.
    Alla kända invektiv hade använts för att misskreditera SD, pladdermöte i morgonstudion med vänstervridna gäster, självklart.

    25
  5. Som tidigare föreslagits, börja med att återställa Fatburen, de slöddermalmare som blir bostadslösa kan med fördel omlokalisera sig till Rinkeby.

    19
    • Polisen tittar på? När bort dem. Har de limmat fast sig så använd barkspadar för att skrapa bor dem. Aceton tar för lång tid. Dem har ju själva valt att limma fast sig, ta konsekvenserna.

      22
  6. Skulle man med samma metod ostraffat t.ex. kunna kräva ”verkställ utvisningar”. Jag är 100% säker på att det skulle ses som ett extremt allvarligt brott.
    Att, medels aktioner, som är till skada för både enskilda individer och samhället i stort, kräva att få sin vilja igenom är terrorism.
    ”Om ni inte tillgodoser våra krav skjuter vi gisslan.” Inte så långt dit, ifrån likgiltigheten inför att människor dör i ambulanser som inte tillåts(!) komma fram.

    37

Kommentera