Akuten i Malmö invaderad av små svarta flugor

INRIKES. Akutmottagningen i Malmö har sedan i flera veckor tillbaka varit invaderad av små svarta flugor, rapporterar Sydsvenskan. En anställd på akuten säger att flugorna har satt sig i bland annat sår och i mat.

Akuten i Malmö

Detta är en sanitär fara och ohållbar arbetsmiljö. Detta problem har påtalats flera gånger till ledningen utan att något har åtgärdats, säger den anställda.

När problemen uppdagades ska glas med ättika ha ställts ut. Detta löste inte problemen och nu har ljusfällor ställts ut i lokalen.

– I nuläget har vi bedömt att vi fortsatt kan bedriva verksamheten, men vi behöver följa utvecklingen, säger Oskar Hammar, verksamhetschef för akutsjukvården på Skånes universitetssjukhus, till tidningen.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Akuten i Malmö invaderad av små svarta flugor

 1. Det finns värre ting än svarta flugor. (S) har genom sin naivitet öppnat för islamisterna

  Från Ledarsidorna

  “På olika myndigheter men även Utrikesdepartementet finns idag svenskfödda med ursprung i teokratin Iran anställda som tjänstemän och diplomater. Vars föräldrar inte kom till Sverige som flyktingar utan som studenter efter revolutionen. Svenska diplomater som genom sitt ursprung fått möjligheten att studera vid den iranska statens elit-skola, universitetet i Teheran, där endast regimlojala studenter får tillträde.

  Attentatet mot Salman Rushdie sätter ett obehagligt ljus på flera av västs svagheter. Att det inte finns några garantier att en inrikesfödd med två utrikesfödda föräldrar anammar en respekt för den svenska regeringsformen och den svenska staten.

  Och att det inte finns några garantier för att ens säkerhetsklassade arbetsplatser som UD eller statsrådsberedningen, statsministerns egen stab heller skyddas i någon egentlig mening.

  De uttalanden som gjorts av forskare som Hans Brun och professor Mohammad Fazlashemi vid Uppsala Universitet pekar dessutom i en riktning som väcker frågor om i vilken utsträckning som Sverige är skyddat.

  Och förberett.”

  SE UPP! FASCISM och ISLAMIST är två sidor av samma mynt! Vill du ha den här?

  TÄNK PÅ HUR DU RÖSTAR

  21
  1
 2. Pålsjö:
  Ett stort tack för din omtanke,som kom i rättan tid…,
  Tittade av misstag mig själv i spegeln för en timma sedan,vilket innebar att jag föll ytterligare en bit ner inombords..,,
  Tack o. lov finns idag tabletter,som gör att man kan koppla bort bilden.
  Ha det bra,och hoppas vi kan utbyta ännu några ord före Julen.

  12
  2
 3. Sydsvenskan bör anmälas för rasism, att kalla invandrare för små svarta flugor är lika ondsint som adolf.

  68
  1
 4. Vore det enbart “små svarta flugor” vore det väl möjligt att utrota dem !!
  Nu tror jag att det finns betydligt fler andra svarta invasiva varelser,som har belagt en stor del av lasarettet….
  Nåja Malmö är ju inte ensamma om denna nya trend,vilket jag inte minst upplevde under min sista vistelse,på ortens sjukhus.

  59
  2
   • Det kommer alltid som en stor överraskning för vårdbyråkrater att personalen ska ha semester på sommaren, varje år samma visa.

    30
   • Sverige har beviljat 2,5 miljoner uppehållstillstånd sedan 1980 utan att för den delen bygga ut samhällsfunktionerna. Vi har därför brist i snart sagt varje område. Skatterna är skyhöga likaså utflödet av medel ur landet som inte gynnar skattebetalarna. För inte så länge var budskapen att invandringen skulle rädda samhällstjänsterna. Utan att vara nedsättande så fyller väldigt få nyanlända de krav som ställs i dagens Sverige. Därför har importen markant förvärrat situationen.

    När det gäller vården specifikt så konsumerar de som grupp mer än vad de producerar. Nästan dagligen kan vi läsa om oöverstigliga problem på landets akutmottagningar. Nästan lika ofta kör media snyftare om sjukvårdspersonal från Långtbortistan som inte får arbeta för att de måste uppfylla vissa krav. Jag har ett förslag, anställ dessa hos Migrationsverket och hänvisa alla migranter från dessa områden dit. Då skulle jag tro att många problem försvinner på akutmottagningarna.

    21
    1

Kommentera