”Hur i hela världen är en 15-åring villig att döda?”

VÅLDSVÅGEN. Efter skjutningen på gallerian Emporia i Malmö oroas kriminologen Jerzy Sarnecki över att staden kan drabbas av mer våld. Där har man varit framgångsrika under ganska lång tid med att hålla nere den här typen av händelser. Nu är det uppenbarligen en ny konflikt som har blossat upp, säger Sarnecki till SvD.

Jeander

Sarnecki efterfrågar mer långtgående analyser och insatser mot barn som begår grova våldsbrott. – Hur i hela världen kan det komma sig att en 15-årig pojke är villig att döda en människa? frågar han sig.

Den misstänkte gärningsmannen grips. Mordoffret var en ökänd yrkeskriminell invandrare. Även en oskyldig kvinna på besök från Norge skottskadades svårt.

-Pettersson säger att Sarnecki, Morgan Johansson och de andra naturligtvis vet att den vansinniga och våldsamma brottsligheten inte beror på fattigdom eller brist på jämlikhet. Våldet är ett resultat av den galna massinvandring från Mena och kulturen det dysfunktionella kaosfolket för med sig…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

25 thoughts on “”Hur i hela världen är en 15-åring villig att döda?”

  1. Alla blir 15 år och därunder, Advokaterna ordnar mer jobb åt sig själva,
    efter hans utseende ligger nog sanningen att han är runt 20 år.
    Sen nekar fanskapet till brott? Enligt deras förvridna tro är det inte
    brott att skjuta ihjäl folk däremot att kritisera Islam?

    37
  2. Lite kul är det när 68-vänstern är till och med för mycket för en kommunistisk diktatur. Polackerna hade fått nog och kastade ut de oönskade med start 1968. Sarneckis fick respass 1969 och hamnade i Sverige. Tyvärr.

    34
  3. För att vara kriminolog har herr Snickisnacki oerhört dålig koll på kriminalitet som det verkar.

    Det är lite uppfriskande med han Manne från Malmö universitet som åtminstone försöker berätta sanningen.

    26
    • Ingen vågar väl kolla åldern via tänderna, då kan det ju gå som för den gotländske tandteknikern som larmade om åldersfusket, deplattformering och 600 000 i skuld för tilltaget. Fy f—n

      15
  4. ”Pettersson säger…Våldet är ett resultat av den galna massinvandring från Mena och kulturen det dysfunktionella kaosfolket för med sig”

    Läs om Ingrid Björkman, 95 år, som tidigare varit verksam som forskare i u-landsfrågor och som är en pionjär inom motståndet mot svensk migrationspolitik, mångkultur och massinvandring. Hennes språkbruk vid 95 års ålder är skarpt och rakt. Angående invandringens negativa konsekvenser, som mörklagts och bagatelliserats av politiker och media i decennier, säger hon: ”Vi måste alla tala om detta enorma samhällsproblem. Tala och agera! Nu! Än finns det hopp för Sverige!”
    Gunnar Sandelin i Det Goda Samhället: ”Pionjären Ingrid Björkman har kvar sin skärpa”:
    https://detgodasamhallet.com/2022/08/20/gunnar-sandelin-pionjaren-ingrid-bjorkman-har-kvar-sin-skarpa/#more-61235

    För många år sedan skrev Ingrid Björkman i Svenska Dagbladet en artikel med rubriken “Folks oro över invandring måste tas på allvar”, vilken Pettersson senare återgav i sin helhet och tyckte, citat: “Pettersson säger att Ingrid Björkman inte är vem som helst, hon är född 1927 och började redan 1993 engagera sig mot problemen med invandringen till Sverige, hon såg alltså det som inte andra såg eller ser än idag.
    Några lösryckta citat ur hennes artikel som alltså skrevs för nästan 30 år sedan:
    “Vi håller på att få en stor grupp människor som är beroende av bidrag för sin försörjning“. “Konflikterna finns redan mitt ibland oss“. “Men det skrämmande är att med få undantag respekterar varken det politiska eller massmediala etablissemanget denna oro. I stället stämplas den som rasism och främlingsfientlighet, vilket inte bara är fel utan även kränkande“.
    https://petterssonsblogg.se/2020/03/27/docent-ingrid-bjorkman-om-att-eu-pyst-ihop-som-en-skrumpen-ballong-efter-corona/

    58
  5. Att jobba på BRÅ och ställs sig den frågan
    ”Hur i hela världen kan det komma sig att en 15 årig pojke dödar en annan
    människa”, visar ju bara hur erbarmligt
    naiv man är.

    84
    1
  6. Hur är en 15-åring är villig att skjuta någon? Han är antagligen ganska ”nyanställd” i organisationen. En utförd avrättning gör att han stiger i raketfart i gängets hierarki. Så länge hans gängkarriär fortsätter (dvs tills han blir skjuten själv) kommer han bära guldkedjor, köra stor tysk bil, gå i dyra kläder osv. Dvs. ett riktigt föredöme för kommande generationer. Det är motivationen att skjuta någon eller några.

    Svenska samhället hjälper hans karriär på traven genom att ge honom frikort den här gången och troligtvis några gånger till i framtiden. Han har säkerligen redan haft en hel del att göra med ungdomsvård, socialtjänst, kuratorer etc. Helt bortkastade resurser.

    88
  7. En 15-åring(?) från Göteborg på flykt från LVU-hem skjuter en skurk i Malmö. Givetvis på order av en klan och bra med 15 år så kommer han snart ut igen.

    Vem skaffade vapnet? Vem transporterade honom till Emporia? Vem visste att offret skulle vara där just då? Vem pekade ut – det är mycket svårt att hitta någon mellan alla våningar och korridorer på Emporia? Särskilt om du är utombys från t ex Göteborg.

    Kort sagt – han kan inte ha varit ensam. Han utrustades och eskorterades till plats. Han utvaldes som bödel på grund av sin ålder.

    Skurkarna ligger långt före Morgans tankar i sina illdåd,

    100
    • Mållgan har eftermiddagslur just nu och får inte störas, pyjamasen är framlagd så han kan komma i säng efter middagen

      71
      2
      • Sarnecki, har under decennier försökt få oss
        att tro att gängkriminaliteten är
        under kontroll. T.o.m
        Sossarna börjar (valår) nu
        tala om ”gängproblematiken”.
        Jiissess, var har de befunnit sig de sista 30
        åren? Spelar ingen roll
        vilka som ska styra skutan efter valet. Segrarna gör lite småjusteringar, rynkar
        pannan o säger; nu tar vi
        krafttag mot de kriminella
        bla bla. Efter en kort tid är allt som vanligt. Nää,
        den bistra sanningen är
        för sent att komma till
        rätta med problemet.
        Tåget har gått, siste man
        släcker lyset. Arma land.

        34
    • Från vissa länder så får man avsaknaden av empati för andra människors liv via modersmjölken.
      Man vet mycket väl hur man kan utnyttja kryphålen i lagen när det gäller minderåriga.
      Hjärnan bakom dådet kommer aldrig att bli straffad.
      Det påminner om ett proxy krig bland kriminella.

      56
      3
  8. Hur i hela världen kan det komma sig att en 15-årig pojke är villig att döda en människa? Säger sossesvinet.

    En sund människa hade frågat.

    Är han verkligen 15 år och hur kom den familjen in i Sverige?

    87
    1
  9. Ja du snicke-snacki, detta har vi upplysta människor kunnat förutse i många år, medan du och dina kolleger samt allsköns korrupta politiker har viftat bort det hela som rasism och främlingsfientlighet. Nu sitter du och övriga förrädare fast i massinvandringsfällan för gott, hoppas den slår till ordentligt och må ni brinna i helvetet på den yttersta dagen.

    92
    1

KommenteraAvbryt svar