S valde massinvandring

VALET 2022. Politik är att välja och Socialdemokraterna med samarbetspartner har valt.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “S valde massinvandring

  • Islam är den politiska föregångaren till socialismen. De är kusligt lika varandra i värderingar och vem de slår mot. Det är så att man inte funderar på om båda inte har samma upphovshen.

   13
   1
   • Nja, Niklas R, det tror jag nog inte. Islamiska länder blir inte socialistiska. Snarare fascistiska men framförallt allmänt otrevliga och våldsamma. Det har ju hänt att socialistiska rörelser trott att de tillsammans med islamister kunnat ta makten i länder, såsom Iran. Men det är alltid islamisterna som vinner och när de har sitt på det torra sopar de bort socialisterna. Islam och islamism är en extremt stark ideologi som inte tolererar några kompromisser. Något vi ser i Sverige också.

 1. Sossarna har gett sig fan på att förstöra landet som en gång var så trevligt och fredligt.
  Nu är det nästan krig utfört av sk migranter som vill ha gratis försörjning,ut med dom.

  34
  1
 2. Problemet med SD är att dem verkar inte vilja ompröva uppehållstillsånd som Afs. om vi ska satsa på välfärd så måste fler återvända hem punkt

  34
  1
 3. Väljarna hade kunnat säga ifrån om de velat. Men de ville inte.
  Massinvandringen började redan på 80 talet. Det är först nu som de blivit tveksamma.

  50
  6
  • Man brukar säga att första steget för att lösa ett problem är att erkänna det. Det förutsätter att du känner till att det är ett problem. Redaktionerna är fyllda med utopiska medarbetare som valt att dölja verkligheten från allmänheten. Så man skulle kunna säga:

   Nollte steget att lösa ett problem är att veta om det.

   46
  • De kunde sagt ifrån, hur? Samtliga dåvarande riksdagspartier var för Palmes mångkulturella samhälle. Således fanns det inget alternativ att rösta på. Attityden bland dåvarande riksdagspartierna var också; ”invandringen är inget folk ska lägga sig i, det ska vi politiker sköta”. Palmes mångkulturella helvete är även det ett gemensamt beslut av samtliga dåvarande partier. Hela journalistkåren och deras propagandaapparat var även de delaktiga, så hur fan skulle väljarna kunna säga ifrån?

   40
   1
   • 1975, när Palme och de andra beslutade om ett mångkulturellt samhälle fanns det fortfarande arbete till alla men det tog snart slut.

    Då var det exotiskt med greker, italienare och spanjorer. Lite skillnad mot det som komma skulle.

    13

Kommentera